Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság nőknél az ilyen nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság nőknél az ilyen nagy segg az ideál?

Figyelt kérdés
[link]
szept. 5. 10:18
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem hiszem hogy akkora divat lenne ez a gym-girl stílus. De sokaknak tetszik, igen.
szept. 5. 10:19
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
Biztos, hogy jó videót linkeltél be? Ez mitől nagy? Ez sokkal inkább férfias s*gg. Nem ideál, odaáll! 😂
szept. 5. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
Gym girlként válaszolok :D Én 46 kilóról indultam, és mikor már annyit izmosodtam, hogy 52 kg lettem (tudom, ez csak 6 kg különbség, de alacsony vagyok) és hasonlóan vaskos combjaim lettek, inkább visszavettem, visszafogytam 49 kilóig, és ezt a szintet tartom. Most formás a fenekem, combom, de nem ilyen vaskos, nekem az már nem tetszett magamon. Pasiknak is jobban tetszik a filigránabb alkat a vaskossal szemben, ez a saját tapasztalatom, de nem drasztikus a különbség, azért kisportoltabban is bőven akadt elég pasi a horogra🤣Ilyen testtel azért százszor hamarabb lehet sportos pasikat kifogni, mint lapos, lötyi vagy túlsúlyos testtel.
szept. 5. 10:31
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Manapság? Ma keltél kómából?
szept. 5. 11:22
 5/9 anonim ***** válasza:
38%
Kicsit sok ez. Nem kell ekkora farizom egy nőnek.
szept. 5. 13:09
 6/9 anonim ***** válasza:
64%

Nekem alapból ilyen a fenekem.

Olyan a testalkatom mintha gyúrnék, a combom is izmos, a hasam is kockás.

Ahhoz képest hogy nem sportolok, gyerekkoromban csináltam guggolásokat, de sosem sportoltam.

szept. 5. 13:55
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Nem manapság ez a divat, hanem már vagy 10 éve, amióta a Kardashian família berobbant. Sztem inkább most kezd kimenni a divatból (legalábbis a nagyközönségél, mert gymeseknél mindig is divat volt és lesz).
szept. 5. 16:28
 8/9 anonim ***** válasza:
37%

Nálam abszolút. Én popsipárti vagyok teljes mértékben.

Nem mondom azért, hogy kell ennyire brutál, mert ilyen segge tényleg csak pár genetikai lottónyertesnek és a gymrat-etknek van, akik legalább heti 5x járnak terembe, tömegnövelnek étrendben meg minden. Tehát ja, ez ott bizony szín tiszta IZOM. Nem zsírsegg.

Szóval ja, nekem bejön,vonzónak tartom, felkelti a figyelmem.

Nem tudom hogyan fejezzem ki...tehát ez csak külsőség, és sokat számít az összképbe. De azértnem kell az edzőteremben leélnie a fél életét annak, aki tetszeni akar nekem, na. De jó, ha valaki odafigyel erre, mert ez tényleg kiemeli a női vonalakat.

Kardashianékat ne keverjük ide. Azoknak zsírseggük van. Löttyedt zsírlufi. Nagyon taszító.

szept. 5. 17:40
 9/9 anonim ***** válasza:
73%

Vannak mozgásformák, amikkel kifejezetten azt a pár izmot tudod dolgoztatni, amikkel jó fenékvonalakat varázsolhatsz magadnak, vaskos combok nélkül,acombok dolgoztatása nélkül. Ha csak ez a cél, keress egy megfelelő személyi edzőt.

szept. 5. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!