Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg már csak a vékony lányok érdeklik a pasikat? Ez igaz?
Egy kis szómagyarázat:
Pasik:
Azok az élőlények, akik konditermes izomzattal rendelkeznek, beszélni meg olvasni ugyan nem tudnak és csak ünnepnapokon kedvesek, de rendkívül mutatósak az utcán. Ha összejössz velük, akkor te leszel a gizda a barátnőid előtt. (Míg meg nem ver...)
Lányok:
Azok a kikent-kifent libák, akik a push-up melltartóban teszik ki a tenyérbeillő pici melleiket nagy tejes zsákként feltüntetve, még az utcán is photoshoppolt seggekkel járnak és nem beszélik az anyanyelvüket. Egy ilyen élőlény begyűjtése a alapfeltétel a faszagyerekké váláshoz.
nagyon-nagyon vékony lány vagyok.nem vagyok anorexiás,rendesen eszem,csupán ilyen géneket örököltem.
de úgy veszem észre,nem sokaknak jön be a testalkatom.az ismeretségi körömben lévő molett,telt lányok sokkal népszerűbbek a pasiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!