Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha társkeresőre feszítős,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkeresőre feszítős, félmeztelen képet töltök fel (olyat, amin van is mit feszíteni), illetve küldök chaten, az szimpatikus, vagy inkább visszatetsző a nőknek?

Figyelt kérdés
Az ösztön énüknek biztos tetszeni fog, mert a nők evolúciósan úgy vannak bekódolva, hogy egy izmos férfi test a védelmet jelképezi számukra, de a tudatos énüknek már nem biztos.

szept. 3. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem inkább visszatetsző, de nem azért mert nem tetszik nekik, hanem kb. gyerekes szint.

Gondolj bele, te mennyire tartod komolynak azt a nőt, akinek az egyetlen erénye a valaga vagy épp a mellei amit mutogat?

Ráadásul a nők nem úgy működnek mint a férfiak, és ezt egyébként a férfiak 99%-a nem akarja megérteni.

Attól, mert neked feláll a f.szod 2 csöcs látványától (akár arc és test nélkül is), a nők nem így működnek, ezért is felesleges f.szfotókat küldözgetni nekik, mert számukra az olyan mint egy fa vagy bokor, nem fog bennük semmit elindítani, sem evolúciós sem biológiai szinten.

Tehát nyilván a kidolgozott test az előny, de önmagában ez "spielt keine rolle" ahogy a német mondaná, mert a nők ösztönszinten működnek másképp mint a férfiak.

Egy férfit megfogsz "testtel", de egy nőt nem. A nőknek ez alapjában véve kevés, őket érzelmileg kell megfogni. Ha egy nőből érzelmeket tudsz kiváltani (harag, düh, szeretet, akármi), akkor nyert ügyed van. Onnantól kezdve nem számít hogy kidolgozott tested van-e vagy sem

A férfiak ennek az ellenkezője. A férfiakból nem kell érzelmeket kiváltani, nálunk a szexualitás a fő szempont. Egy alapjában véve ronda nővel is leállnak, ha amúgy jó teste van, nagy mellű vagy éppen homokóra alkat, mert ők szexualitás vezéreltek, a nők pedig érzelemvezéreltek.

Mint ahogy írtam, minden előny, de a nők ösztönszinten működnek másképp mint a férfiak.

szept. 3. 22:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Szerencsére nem csak a testem az egyetlen erényem, mellette kedves, humoros, törődő, hűséges típus vagyok.
szept. 3. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

2

Ezt nem is kérdőjeleztem meg, a válaszom arra irányult, hogy utóbbiakkal sokkal inkább le tudsz nyűgözni egy nőt mint a testeddel. Előny, de a nők máshogy működnek evolúciós szinten. Ha érzelmileg meg tudod fogni, ha érzelmeket tudsz kiváltani belőle (harag, düh, humor, szeretet, akármi) akkor nyert ügyed van. Akkor már csak tejszínhab a tested. De a férfiakkal ellentétben, csak a test még kevés.

szept. 3. 22:31
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Én alapból elutasítást szoktam nyomni a félmeztelen képes férfiakra. Ízléstelen.
szept. 3. 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

Ha egy srácnak a legtöbb képe egy társkeresőn félmeztelen, rögtön balra húzom. Felszínesnek és sekélyesnek tűnik, aki nem akar tovább látni a külsőségeken.

Ugyanígy a lányoknál is, ha bikinis képekből/melléből áll az egész oldala, megy balra, nem hiszem, hogy az érzelmi intelligenciánk és az értékrendünk azonos lenne az ilyen emberekkel.

szept. 3. 22:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a lány olyan, hogy inkább egy intellektület keres, akkor nem veled fog leállni. Biztos lesz olyan hülye, akinek ez bejön. Én jobban preferálom az "unalmas" képeket.
szept. 4. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!