Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nem tetszik a nőknek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem tetszik a nőknek vagy ez még nem para?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok és kopaszodom, de az a baj hogy hátulról is. Egyébként kaptam rá visszajelzést és nem csak családtól, hogy vállalható még, de gondolom mások is látják közelebbről, hogy mintha a haj ritkásabb lenne nem? Pl egy randin vagy ha közelebb jössz hozzám valami miatt stb. Ez 20-28 éves korosztályban nagy hátrány? Ebben a korosztályban vonzónak számíthat egy olyan pasi is, aki kopaszodik vagy teljesen kopasz? Más baj a külsőmmel szerintem nincs, csak az, hogy korán elkezdtem kopaszodni és gondolom azért nem csak én látom ezt egyedül. Nyilván van aki nem veszi észre, de gondolom az jobban, aki érzékeny az ilyesmire.

aug. 22. 09:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Told le nullára.
aug. 22. 10:02
 2/11 A kérdező kommentje:
#1: Nők véleményére vagyok kíváncsi + ott írom, hogy még van hajam, akkor minek? Majd ha tényleg kopasz foltjaim lesznek, akkor.
aug. 22. 10:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nő voltam. Nem tudom, az 1-es válaszból neked mitől jött le, hogy nem.

Akkor ne told le. Szerintem jobban járnál.

aug. 22. 10:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Levágni, és gyorsan becsajozni, én is ezt tudom tanácsolni. Nőként...
aug. 22. 10:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nullás és szálkás testtel sok nőnek bejön.
aug. 22. 10:32
 6/11 A kérdező kommentje:
#4: Holnap megyek fodrászhoz, most így hosszabb hajjal nincsen értelme képeket kitenni ide vagy küldeni ha holnaptól nem is így fogok kinézni.
aug. 22. 10:34
 7/11 A kérdező kommentje:
#5: 73,5 kg vagyok és 186,5 cm. Szálkás alatt erre gondolsz? Nem tom annyira hű de sok nőn nem láttam, hogy bejövős lennék, de lehet van aki fél kimutatni és ezért nem vettem észre.
aug. 22. 10:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem a haja számít ha minden rendben van. Alkaltra pont a szálkásat nem szeretem.
aug. 22. 11:57
 9/11 retektorta ***** válasza:
80%
Több ismerősöm van akik huszas éveik óta kopaszodnak. Mind letolta kopaszra pár év próbálkozás után. Szánalmas, amikor a meglevő hajat próbálják ide-oda fésülni, hogy takarja a kopasz foltot.
aug. 22. 12:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
szálkás, úgy hogy nem vagy pocakos, de látszik hogy mozogsz valamennyire.
aug. 22. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!