Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hazánkban elmentek otthonról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazánkban elmentek otthonról mindenkinél a Tinderen?

Figyelt kérdés

Hogy létezhet az, hogy ameddig magyarokat húzok, van nagyjából 10 darab matchem, ígyis olyanokkal, akik iránt "nem feltétlen érdeklődők", azonban, ha átállítom a helyem akármelyik ázsiai országra, özönlenek a matchek. Összességében lassan 400 matchem lesz, abból alig pár magyar. Beszélgetés alapján mindenki nyitott az értelmes komoly ismerkedésre, azonban erre valamiért idehaza teljesen képtelen vagyok/képtelenek az emberek, miután nincs is kivel beszélnem így. Érdemes lenne külföldön megpróbálnom, avagy nincs még teljesen elveszve az, hogy idehaza is tudjak ismerkedni valakivel értékelhető módon? Egy jó ideje nem jártam randin az alábbi jelenség miatt sem.

22f

aug. 30. 23:17
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Magyarorszagon semmi nem normalis már
aug. 30. 23:28
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
Sok matchem van,csak magyar csaj mind. Igaz en helyes vagyok
aug. 30. 23:36
 3/9 A kérdező kommentje:
2-es én is ezt nem értem, semmi baj a külsőmmel, azonban külföldön konkrétan 10/10-es külsejű lányok érdeklődnek irántam úgy, hogy rámírnak
aug. 30. 23:39
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
AI mond neked valamit?
aug. 31. 00:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
400-ból mennyi igazi? :3
aug. 31. 09:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Olyan profilokat kétlem, hogy AI csinált volna, akiknek van social mediájuk, avagy telefonszámuk. Ekkora összeesküvést még én sem látok benne, ha meg igen, akkor a magyar botoknak is be kéne találniuk.
aug. 31. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem nézel ki elég jól ennyi.

Nem kell túlragozni, ez képre pofára megy, majd utána ha tetszel akkor érdekes h milyen vagy.

A társkeresők erről szólnak.

Nekem Tinderen 5 év alatt 2 matc-em volt. sokáig csak unalmamban használtam...aztán töröltem-.

aug. 31. 16:13
 8/9 anonim válasza:

Tudtommal Ázsiában az európai férfi a szépségideál, ezért lehet, hogy ők külsőleg sokkal vonzóbbnak találnak.

Azt is el tudom képzelni, hogy a nagyobb jólét miatt intelligensebbnek, jobban szociáltnak gondolják az itteni embereket, mint ahogy pl én a svájciakra gondolok.

Azon is el lehet gondolkodni, hogy ott milyen lehet az app női/férfi aránya. Valamint, ha általánosságban több az ázsiai felhasználó, az is nagyobb hiánycikké teheti az európaiakat.

szept. 1. 00:40
 9/9 anonim ***** válasza:
És mit érsz 400 matchel külföldiekkel? Soha a büdös életben nem fogtok találkozni. A másik meg hiába van match ha utána X időn belül nem akar talizni, nem tetszik, unmatchel...stb
szept. 1. 20:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!