Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazánkban elmentek otthonról mindenkinél a Tinderen?
Hogy létezhet az, hogy ameddig magyarokat húzok, van nagyjából 10 darab matchem, ígyis olyanokkal, akik iránt "nem feltétlen érdeklődők", azonban, ha átállítom a helyem akármelyik ázsiai országra, özönlenek a matchek. Összességében lassan 400 matchem lesz, abból alig pár magyar. Beszélgetés alapján mindenki nyitott az értelmes komoly ismerkedésre, azonban erre valamiért idehaza teljesen képtelen vagyok/képtelenek az emberek, miután nincs is kivel beszélnem így. Érdemes lenne külföldön megpróbálnom, avagy nincs még teljesen elveszve az, hogy idehaza is tudjak ismerkedni valakivel értékelhető módon? Egy jó ideje nem jártam randin az alábbi jelenség miatt sem.
22f
Nem nézel ki elég jól ennyi.
Nem kell túlragozni, ez képre pofára megy, majd utána ha tetszel akkor érdekes h milyen vagy.
A társkeresők erről szólnak.
Nekem Tinderen 5 év alatt 2 matc-em volt. sokáig csak unalmamban használtam...aztán töröltem-.
Tudtommal Ázsiában az európai férfi a szépségideál, ezért lehet, hogy ők külsőleg sokkal vonzóbbnak találnak.
Azt is el tudom képzelni, hogy a nagyobb jólét miatt intelligensebbnek, jobban szociáltnak gondolják az itteni embereket, mint ahogy pl én a svájciakra gondolok.
Azon is el lehet gondolkodni, hogy ott milyen lehet az app női/férfi aránya. Valamint, ha általánosságban több az ázsiai felhasználó, az is nagyobb hiánycikké teheti az európaiakat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!