Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ha a pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha a pasinak nincs jogsija de a barátnőjének van akkor mindig a csajnak kell érte menni ha akarnak valamit csinálni?

Figyelt kérdés
aug. 30. 02:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérd el a felét.
aug. 30. 15:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk itt alap kéne legyen a srácnak, hogy azt mondja, ha nem is mindegyik körnél, de hogy figyi fizetem a tankolást.

Párszor csináld meg, hogyha hozod/viszed, akkor állsz meg tankolni, jajj már nem igaz, hogy ilyen gyorsan fogy a benzin! felkiáltásra. Ha észbe kap, akkor oké, ha nem... hát, sok jót nem árul el a srácról.

Ez nekem max úgy férne bele, hogy mondjuk vonat-busz átszállással utazik, akkor a vasútig a szomszéd településre átugrasz érte, érted.

aug. 30. 15:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Menne érte a halál. 4-szer!! teszed meg miatta az utat. Ő eközben??? Mit csinál??
aug. 30. 15:58
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok anyagiasnak tűnni, oké vesz kaját de az neki max 3 ezer .Nagyon max , inkább kevesebb. Aztán lehet azt hiszi így rendben vagyunk csak a benzin sokkal drágább mint egy hamburger szerintem.
aug. 30. 16:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eleve az nincs rendben, hogy érte mész és még haza is viszed?!?! Azt hittem, kirándulásról szól a kérdés, nem minden egyes találkáról. Csúnyán kihasznál téged. Ha te nem mész érte, soha nem hagyja el a települést? Max. vasútra vagy buszra kellene kimenni elé, de még az se lenne kötelező.
aug. 30. 16:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"...pár hete ismerkedünk kb másfél orányira lakik. És nekem ez benzinileg elég sokba van hogy mindig megyek érte elhozom utána hazaviszem és még vissza hazajovok. Naponta több száz km."

Szóval egy találkozásért 4 óra autózás.

Lazán ejteném a srácot, ha nem hajlandó felülni a buszra-vonatra. Max. a buszmegállóba-vonatállomásra lennék hajlandó menni érte. Még ha fizetné is a többszáz km benzint, a kocsi amortizációja sokkal több. Ha csak hetente 1x találkoztok, akkor is havi több, mint 1000 km, és plusz, amikor te használod a hétköznapokon. Az utak minőségébe most ne menjünk bele, de azért gondolkozz el azon, hogy mikor lesz pénzed lecserélni az autódat.

És mi az, hogy csak ő jön tehozzád, te nem lehetsz náluk?

Nem tudom, hogy nekem kellene-e ez a srác. Szerintem kihasznál.

aug. 30. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!