Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha a pasinak nincs jogsija de a barátnőjének van akkor mindig a csajnak kell érte menni ha akarnak valamit csinálni?
Megbeszelhetnek egy találkozot valahol és mindenki úgy jut oda ahogy tud. Ha közel laknak egymáshoz akkor viszont eltud menni érte a csaj.
Szerintem az ritka ha a csajnak van jogsija de a férfinak nincs. Inkabb fiataloknál tudom ezt elképzelni mert nem mindenki olyan családból jön hogy 17-18 évesen kifizetik neki a szülők a jogsit és autót is adnak neki.
Valószínűleg, ha nem akarnak büntit, akkor a srác nem fog jogsi nélkül vezetni.
Nálunk egyikünknek sincs, páromnak eü okokból, én meg utasként is pánikolok az autóban.
Mi szomszéd faluban lakunk, vonattal járunk egymáshoz, vagy bicajjal. Ha megyünk kirándulni, nézünk buszt/vonatot.
Tervben van az összeköltözés a közeli városba, ott meg minden elérhető lesz helyijárattal, így nem fog kelleni.
Egy biztos, sajnos így kicsit minden macerásabb, de meg lehet oldani (harmincasok vagyunk, a jogsi hiányán kívül minden jó, szóval nem fogjuk kukázni a kapcsolatot csak ilyen vacakért, mint egy h.lye autó. Persze, nyilván jó lenne, ha lehetne, de nem lehet.)
Nálunk így van, de szinte nála élek, szóval nem okoz gondot az egész. Magamtól megyek érte a munkába, ha úgy van, magamtól viszem el ide-oda. Meg 90%-ban együtt megyünk mindenhova kocsival. De hétköznap fixen tömegközlekedünk vagy bent a városban találkozunk aztán együtt haza busszal. Bár én imádok vezetni. Ha késésben van reggel, kiviszem a vonathoz.
N29
Csak azért kérdezem mert barátom, pár hete ismerkedünk kb másfél orányira lakik. És nekem ez benzinileg elég sokba van hogy mindig megyek érte elhozom utána hazaviszem és még vissza hazajovok.Naponta több száz km. Először még rendben volt mert meghívott pl kajálni, de már nemtudom ezt sokáig finanszírozni.
Én 25 vagyok ő 21. És nehogy felreértsétek nem sajnálom hogy megyek hozzá minden csak nagyon sokba van és egondolkodtam jolvan e-ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!