Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában miért van az, hogy kb. az első randinak mindig szex a vége?
Figyelt kérdés
Tudom korábban is volt ilyen, csak mostanában mintha gyakoribb lenne szerintem.aug. 26. 08:40
3/10 Antiszociális lény válasza:
Rajtad is áll, hogy mi a vége az első randinak. Ha zavar akkor ne menj bele a szexbe első randin. Ha meg nem rólad van szó, akkor kár ezen pörögni.
4/10 anonim válasza:
Mert belemész xD Ha nemet mondasz rá, akkor nem az lesz a vége.
6/10 anonim válasza:
Férfiként nálam a randi közbeni szex azt jelenti, hogy szeretnék örömet okozni, szeretném kielégíteni/elélveztetni a lányt minden tisztelettel, odaadással és odabújni hozzá.
Szeretném vele éreztetni ilyenkor, hogy rám számíthat, bízhat bennem, elfogadom és szeretem olyannak, amilyen.
Szeretnék lelki testi érzelmi biztonságot adni, mert nekem is ezekre van szükségem egy kapcsolatban és csak a szexualitáson keresztül tudom érzékelni az autizmusom miatt.
7/10 anonim válasza:
Nem mindegy mikor van szex? Ha mindketten akarják akkor teljesen mindegy. Nem ezen múlik h milyen lesz a kapcsolat. Feleségem is első randin átjött még hozzánk középsulis korunkba és 2órával később már szexeltünk. Ennek már 10 éve és azóta is együtt vagyunk.
8/10 anonim válasza:
6. Fúúú, ez valami irtózatosan nyálasra meg ömlengősre sikeredett! 🤮🤮🤮🤮🤮
9/10 anonim válasza:
Nekem egyszer volt ilyenem, de előtte meg volt beszélve, hogy dugni fogunk.
Habár hozzáteszem, én többet akartam, de aztán világossá vált, hogy ő csak kihasznált engem.
10/10 Senior Séf válasza:
Mindenki mielőbb dűlőre akarja vinni a dolgot, bízva abban, hogy lesz folytatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!