Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy nem keres?
Történet annyi, hogy jópár éve kerülgetjük egymást. Nekem első nagy szerelmem volt, azóta se szerettem senkit ennyire mint anno őt. Az ismerkedésünk elején nem lettünk egy pár (elteltek évek azóta)majd évek múlva újra beszélgettünk pár éve, abból se lett semmi. Én vagyok a lány, a srác nagyon elhagyta magát, iszonyatosan elhízott (pajzsmirigy beteg lett) én ezt látva elvesztettem az érdeklődésem. Most megint egymásba botlottunk, találkoztunk is végül.
Habár nem a régi sajnos külsőleg, de belsőleg olyan, mint akit annó megszerettem. Nekem egy nagyon kellemes találkozónak maradt meg.
Rólam annyit hogy neki mindig is tetszettem, ugyanolyannvagyok mint a képeken (évek óta most látott újra először) sportolok, nagyon jó felé változtam a tini koromhoz képest.
Ő lefogyott, de még mindig sok mindennel kűzd, nem tudom eldönteni tudnék e jelenleg vonzódni hozzá. A találkozóra elmentem, mert kíváncsi voltam. Még mondta is a végén hogy beszéljünk még, de azóta se keres.
Mi lehet az oka? Nem tetszettem neki?
Igényesen jelentem meg, a beszélgetés szerintem nagyon gördülékeny volt, ha nem lett volna azt éreztem volna.
Vagy beijedt? (Baràti találkozónak szántuk mivel az élethelyzete most nem olyan, hogy randizzon)
De ennek ellenére se értem hogy ennyire rossz volt a találkozó? Eltelt pár nap azóta
Szia! Szinte ugyan ilyen helyzetben vagyok, csak mi már pár hónapja találkozgatunk. Én elkezdtem többet érezni, ő pedig azt mondta, nagyon jól érzi magát velem, sodródik az árral és alakul. Hagyom, hogy alakuljon, lassan.
Az én partneremnek nem volt senkije pár éve. Van,hogy ő is bezárkózik teljesen. Adj időt neki.
Mi teljesen más emberek lettünk, mint 11 éve. Lettek céljaink (amúgy egyeznek), őszintébbek lettünk, még a humorunk is megváltozott. Tinikből felnőttek lettünk.
Azt írtad, olyan belsőleg, mint akit anno megszerettél. Nem tudom, hány év telt el, milyen életszakaszban vagytok, de ez nem jó megközelítés. Inkább úgy hangzik, hogy odaképzeled a régi énjét, mert az szép emlékeket kelt benned. Valószínűleg pedig mindketten rengeteget változtatok az évek során, hisz az a normális, ha az ember nem marad meg a tinédzser szintjén.
"Ő lefogyott, de még mindig sok mindennel kűzd, nem tudom eldönteni tudnék e jelenleg vonzódni hozzá."
Ezek után mégis mit akarsz tőle? Lehet ő sem vonzódik hozzád azért nem jelentkezett, lehet tényleg barátként majd fog tudatni magáról. Na de ha egyszer nem vonzódsz hozzá akkor miért fontos, hogy mit csinál, nem csinál?
"Még mondta is a végén hogy beszéljünk még, de azóta se keres."
Miért keresne? Majd beszéljetek még, persze, de nem most. Baráti találkozó volt.
"... az élethelyzete most nem olyan, hogy randizzon..."
Már kétszer nem jöttetek össze, szerintem most se akar tőled semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!