Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet a háttérben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a háttérben?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit, masik vatosban lakik, tinderen.

Próbált érzésekkel bódítani, de csak szexet akart, ami nem volt ellenemre, mert én sem akartam tőle semmit!

Kialakult egy szokás, hogy péntek éjjel talalkozunk nálam, ő ugyanis - elmondása szerint- este 21 ig dolgozik egesz héten, es munka után jön hozzám, mivel 180 km ert kell levezessen hozzámig, éjjel ér hozzám, 12 óra után.

Szex utan hazamegy, nem tud nálam aludni, mert azt én nem szeretném.

Utána hazamegy es írkál reggel egesz szombat delutánig, utána eltűnik hetfő reggelig, azaz nem ír addig. Én SEM szoktam ráírni, mindig megvárom amíg ő ír, azaz nem is igazán várom, igazán nem érdekel ANNYIRA, hogy mit csinál, hogy írkáljak neki.

Ez így megy hetek óta, mindig pénteken jön, éjjel.

Szombat vasarnap nem dolgozik, de allítása szerint akkor hozza a gyerekeit el a volt feleségétől, minden hétvégén, akik mar nagyok ,20 és 17 évesek, kétlem hogy mindenn hétvégét az apukánál töltenek, az apjuk kezét fogva szombat éjjel.

A címén egyedül lakik ( csak a nagylánya van oda bejelentve, ezert sem ertem hogy miert kell vigye a lányát magához) es hivatalosan nem házas, de arra gondolok, hogy megis a volt feleségével kavarhat, hogy így eltűnik szombat vasarnap.

Említette, hogy a volt felesége elhagyta, egy masik ferfiert, akinek szintén szült egy gyereket, de megbánta ezt már! Mert a ferfi nem jó valasztas volt. Nem tudom, ez hogy derült ki es mikor került sor erre a tisztázásra.

Tehat azt gyanítom, hogy valami komolyabb kapcsolata lehet, vagy újabb vagy a régi, ha csak pentek ejjel ér rá.

Egyszerűen kivancsi vagyok, nincs semmi szerelem a háttérben bennem iránta, sem féltékenység

Csak kivancsi vagyok, hogy miert hazudhatnak emberek fölöslegesen es mivel többszörlefeküdtem vele, kiváncsibb vagyok, hogy mi lehet a háttérben, kiváncsi vagyok, ti mire tippeltek?

aug. 18. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

Gyáva jellem, csak használ téged. Ennyi és sajna nem több.

Annyit nem jelentesz neki, mint ahogy szeretnéd. Teljesen másképpen viselkedik az a férfi aki téged akar. Valósan akar.

aug. 18. 14:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék neki többet jelenteni, nem értem, ez honnan jött le neked, hogy én titkon több mélyebb dolgokban reménykedem, de azert köszönöm, hogy ideírtál
aug. 18. 14:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk ki, hogy nem célom, hogy engem őrülten és valósan akarjon
aug. 18. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha komolyabb kapcsolata lenne, nem tehetné meg, hogy minden péntek este eltűnik és 180kmt autókázik egy szexért. Nyilván elég neki a heti egy együttlét és szombaton még szórakoztat kicsit, hogy ne érezzétek annyira robotnak az egészet, de annyira nem érdekled, hogy ezt még másnap is megtegye, ahogy téged sem ő.
aug. 18. 15:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy nem lakik együtt akivel kapcsolata van, hanem azzal is esetleg csak összejár
aug. 18. 15:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha csak összejárnak az ugyanolyan kapcsolat mint ami veled van neki. Nem venném hazugságnak, hogy nem beszél neked mindenről a magánéletében, igazából semmi közöd hozzá.
aug. 18. 15:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!