Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kisgyerekes férfival miben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyerekes férfival miben más egy kapcsolat, mint egy gyerektelennel?

Figyelt kérdés

aug. 18. 07:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

#10 Jogos a félelmed. Nem tudom, mióta ismered, de légy óvatos. Akármilyen jóképű, már nem független. Az elején ez még igazán nem látszik, de előbb-utóbb előjönnek a problémák. Főleg, mikor a gyerek anyja tudomást szerez a kapcsolatokról. A barátomék már 20 éve elváltak, amikor járni kezdtünk, de mégis megpróbálta szabotálni. Nem járt ugyan sikerrel, de szerzett pár rossz napot.

#2, #9 voltam

aug. 18. 12:31
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha tényleg fiatal vagy és jól nézel ki, akkor gondold át jól, hogy belemenjél-e ebbe. Találsz akkor gyerektelent is simán. Ha ebbe belemennél, ő jól járna veled, de te nem járnál jól. Szerintem az idődet pazarlod vele, hosszú távon nem működne.
aug. 18. 12:45
 13/28 anonim ***** válasza:

#12 Én is így gondolom. Kérdező, hány évesek vagytok?

#2, #9 voltam

aug. 18. 12:52
 14/28 A kérdező kommentje:
Én huszonéves, ő negyvenes.
aug. 18. 12:59
 15/28 anonim ***** válasza:
66%

#14 Gyanítottam. Gondolom, az fogott meg benne, hogy már érett férfi. Huszonévesen én is a negyvenesekhez vonzódtam. De ennyi idősen az embernek már végleg kialakult a személyisége, és sokkal nehezebben kezelhető, mint egy fiatalabb. Ráadásul magával cipeli egy felbomlott házasság összes következményét, és neked ehhez kell majd alkalmazkodni. Az ünnepeket, karácsonyt, húsvétot, a nyaralást, a hosszú hétvégéket mind-mind a gyerekhez kell igazítani. Te szeretnél elutazni húsvétkor vagy karácsonykor, de nem lehet, a nyaralást is úgy kell szervezni, hogy a gyerek is nyaraljon az apjával. És ez csak pár dolog, ezenkívül még rengeteg más is van, amit nehéz lesz elfogadni. Szerintem csinálj mellette-ellene listát, és gondold végig.

#2, #9 voltam

aug. 18. 13:24
 16/28 A kérdező kommentje:
#15 nálam nem erről van szó, én 20-50 között bármilyen férfihoz tudok vonzódni, aki bejön külsőre, sportos, és megfog valamivel. Sőt, gyakoribb, hogy nálam fiatalabb pasikkal randizok, mintsem negyvenesekkel, pont azért, mert közöttük már kevés néz ki jól. Kár, hogy vannak neki a gyerekek, mert egyébként borzasztó szimpatikus, régen fogott meg valaki ennyire.
aug. 18. 13:33
 17/28 anonim ***** válasza:
66%

#16 Uhh, több gyerek is van? Jobb kihagyni.

#2, 9

aug. 18. 14:00
 18/28 anonim ***** válasza:
57%

10

Pedig az leszel

aug. 18. 23:17
 19/28 anonim ***** válasza:
67%
Soha nem leszel első egy ilyen kapcsolatban. Nem is értem hogy gondolod, nyilván a gyereke fontosabb. Szerintem hanyagold a fószert.
aug. 19. 01:11
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Neked gyerek sem valò,ilyen hozzàllàssal,meg fizessen ezt azt ..Tipik.Dolgozol nem?Akkor fizesd magadnak a dolgaidat ,nem èrtem milyen jogon fizessen ő neked bârmit is.
aug. 19. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!