Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kisgyerekes férfival miben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyerekes férfival miben más egy kapcsolat, mint egy gyerektelennel?

Figyelt kérdés

aug. 18. 07:37
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
84%

Olyan, hogy van egy kisfia/kislanya. Ebböl adodoan nem feltetlen leszel szamara mindig te az elsö. Ez rajtad mulik, hogy el tudod fogadni, vagy nem.

Es az sem mindegy, hogy ö neveli a gyereket, vagy nem. Erre a kerdesre nehez relevans valaszt adni, ennyi info birtokaban.

aug. 18. 07:47
 2/28 anonim ***** válasza:
84%
Mindenképpen más, akár vele él a gyerek, akár nem. Az sem mindegy, hány éves. Ha vele él, akkor alig lesz ideje közös programokra, ha az anyjával, akkor a láthatás kavar be. Ha váltott felügyelet van, az még zűrösebb. Egyvalami biztos, a gyerek anyja mindenképpen a kapcsolatotok része lesz, amit nem lesz könnyű elviselni. Én minden fiatal nőt óva intek az ilyen kapcsolattól, ennél csak a nős pasi rosszabb. Idősebb nő vagyok, a barátom gyereke már felnőtt, de a volt feleségével még mindig tartják a kapcsolatot. Rohadt irritáló.
aug. 18. 08:18
 3/28 anonim ***** válasza:
32%
A huszas ènközpontù nőknek nem való,mert 1.a pènzt nem râjuk àldozzàk,hanem termèszetesen a gyerekre.2. A gyerek az első,ês nem az,hogy ilyen welness,olyan wellness.
aug. 18. 08:26
 4/28 A kérdező kommentje:

#3 na azért álljon meg a menet. Minden gyerekes embernek képesnek kell lennie megérteni, hogy egy másik egyénnek, főleg ha az egy jól kinéző huszonéves egyedülálló!, nem az ő gyereke körül forog az élete és teljesen jogosan várja el valaki, hogy egy párkapcsolatban ő legyen a párjának az első, ne egy gyerek, akihez neki semmi köze nincs. Nehogymár az legyen, hogy összejövök egy gyerekessel, ami a részemről nagy áldozatot, elfogadást és alkalmazkodást jelent, aztán még neki állna feljebb, mert nekem is vannak igényeim! :D Már bocs, de ilyen mentalitással TE vagy az énközpontú, nem a huszas nők.

#2 köszi a tippet, most először vagyok olyan szituban, hogy egy szuper férfival ismerkedek, csak gyereke van és elbizonytalanodtam, hogy belevágjak-e. De lehet ő nem olyan önző gyökér, mint a 3-as válaszoló és abban az esetben működhet is a dolog, egy próbát szerintem megér.

aug. 18. 08:48
 5/28 anonim ***** válasza:
68%
A jòl kinèzőt ki kell emelni.Gondolom te is elvârod a meghîvàst ide-oda ,mert jòl nèzel ki.A gyerek az első ,egy apànak ,ha nem a gyerek ,akkor rossz apa.
aug. 18. 08:56
 6/28 A kérdező kommentje:
#5 persze, én nem is várom el senkitől, hogy miattam hanyagolja a gyerekét, sőt ez hatalmas red flag is lenne. De legalább olyan jól bánjon velem, anyagilag meg mindenhogy, mintha egy gyerektelennel lennék. Különben miért érné meg nekem vele lenni? Nem vagyok mártír.
aug. 18. 09:13
 7/28 anonim ***** válasza:
Anyagilag na ez az.Fele -fele ìgy az igazsâgos,ìgy lenne.
aug. 18. 10:04
 8/28 anonim ***** válasza:
65%
A gyerek lesz neki az elso, nagyon helyesen!
aug. 18. 10:38
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

#6 Soha nem lesz olyan, mintha egy gyerektelennel lennél. A gyerek mindig az első helyen lesz. Megtörténhet, hogy egy előre eltervezett, megszervezett programról kell lemondani miatta, akár közvetlenül az indulás előtt. Vagy a remekül induló hétvégén, nyaraláson egyszer csak jön egy telefon a gyerek anyjától, és már csomagolás, iszkiri haza, otthagyva a tóparti szállodát, az egész betervezett programot. Akkor sem könnyebb, ha már nagyobb a gyerek, mindig lesz valami probléma, amit meg kell oldani, soha nincs nyugalom. Ha úgy gondolod, megpróbálhatod, de figyelj az intő jelekre, és időben szállj ki.

#2 voltam

aug. 18. 10:39
 10/28 A kérdező kommentje:
#9 na igen, ettől félek. Nem akarok másodhegedűs szerepet.
aug. 18. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!