Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez olyan probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez olyan probléma, amit később sem tudunk majd áthidalni?

Figyelt kérdés

Randizom egy sráccal, aki egyébként nagyon sok szempontból szuper. Rengeteget lehet vele beszélgetni, hasonló érdeklődési köreink vannak, társadalmi kérdésekben is hasonló a felfogásunk, de nem mindenben azonos, stb.

Viszont a már két randin mondta nekem, hogy nem szereti, ha egy lány magassarkút hord, neki egyáltalán nem tetszik. Én viszont 162cm vagyok, rengeteg magassarkút hordok, minden randin abban voltam. Ő több mint 190 centi, szóval így is jóval alacsonyabb vagyok nála. De mikor nála voltam, levettem a magassarkút, és mezítláb voltam, akkor meg volt őrülve, hogy milyen cuki vagyok, pici vagyok stb. Van szerintetek ilyen “fétis”, hogy valaki kifejezetten szereti az alacsony nőket?

Később is, ha ez összejön, őt zavarni fogja, hogy sok magassarkút hordok? 19L

aug. 17. 10:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
49%
Tipikus ismerkedés: igazából a külsőségek a lényegesek, legyen mellette pici nő, mert hát ő ettől érzi magát nagy és erős férfinak. Mert ha a nő 170cm akkor ő már kisgyerek, és a pömpi sem lesz elég. Ezekkel a palikkal mindig az szokott a gond lenni, hogy idővel kiderül hogy pszichésen megrekedtek gyereknek. Baromi jól mutat egy 192cm mellett egy 162cm-es nő, főleg amikor csak a játékszere. Én egy percet se pazarolnék rá, beszélgetni meg 1000 pasival is tudsz, abból van egy csomó normális. A magassarkú meg azért zavarja, mert a dominanciáját veszélyezteti. Ezek azok a pasik, akik probléma esetén sikítozva rohangálnak, és téged hibáztatnak, vagy tőled várják a megoldást.
aug. 17. 11:41
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

"Miért nem lehet saját véleménye a srácnak? A kérdezőnek is biztos van, ami nem tetszik egy férfin általában. Akkor most mindenki tartsa magában az ízlését, és ne mondjon a másiknak semmit, sőt akár hazudjon is?! Miért nem lehet ezekről is beszélni?"

Lehet véleménye, de senki nem kérdezte. Mi célja van azzal, hogy két randin is megemlíti azt, hogy nem szereti azt, amit a kérdező csinál? Nyilván az, hogy a kérdező változtasson. És ez már nem vélemény.

Az ízlésed azért van, hogy az alapján szűrj, nem azért, hogy az alapján alakítsd át a másikat.

aug. 17. 12:29
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
22. Így van! Ha ismerkedek valakivel és nem jön be, akkor intelligensen közlöm vele hogy nem őt keresem. Imádom amikor az egyik fél már az elején formálni akarja a saját ízlésének megfelelően a másikat. Egy szőke nőnek nem mondom hogy háááát nekem a barnák jönnek, be szóval fesse már be barnára.-
aug. 17. 13:45
 24/24 Senior Séf ***** válasza:
Családom férfitagjai apai ágról kivétel nélkül csak a pöttöm csajokért tudtak megveszni. Igyanígy én is, és a fiaim is.
aug. 18. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!