Vaku vásárlás előtt állok. Egy Canon eos 2000d-m van és nem igazán van rajta középérintkező. Milyen módon lehet ezt a problémát áthidalni? Van esetleg valami átalakító? Vagy hogyan? El sem tudom képzelni.
A 2000D-n nincs gyárilag középérintkező.
Godox vakuk:
TT350-C speedlight
V350-C li-on speedlight
TT685-C speedlight
V860 II-C speedlight
X1T-C transmitter
XPro-C transmitter
Szükséges hozzá egy firmware update, letölthető innen: [link]
Vagy
Yongnuo
YN-565C III
YN-586C III
YN-685C
Ezekhez is kell firmware update, letölthető innen leírással [link]
Vakuból, ha szép képet akar az ember gyártani, mindig nagyobb kéne, mint ami van. Az infravezérlésű Canon stílusból a legnagyobbat, az 580-ast 50 körül lehet kapni használtan (bár most épp 35-ért cserélt gazdát egy az Index fotós fórumán.
Szerintem annál olcsóbban nem úszod meg, mert:
1. Vakuból, ha szép képet akar az ember gyártani, mindig nagyobb kéne, mint ami van, a középsőt (430) kulcsszáma indirekt vakuzásra már csak kicsi, fehér falú helyiségben teszi alkalmassá (WC)
2. A Yongnuok gallyra mennek
3. Nem nagy az árkülönbség a használt Canon és az új izé között
3-as vagyok,
6 éve használom ugyan azt a 3 Yongnuo vakut. Bent, kint, télen, nyáron, hóban, esőben. Igaz, utóbbikor az illesztések le vannak ragasztva. Még egyik sem ment tönkre, bár lehet csak szerencse.
Nekem hálistennek egy sem volt. :D
Én az index fotós fórumaiból merítek, ahol 22 éve garázdálkodok, és ahol egy pár emberről tudom, hogy a véleményükre adni lehet.
Van viszont olyan Canon 550 EX vakum, amit 10 éve úgy vettem egy parkolóban, hogy: "ezt használtan vettem, nem tudott az eladó semmit mondani az előéletéről, és én is nagyon sokat használtam", és még mindig jól teljesít. De ez is csak egy példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!