Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez olyan probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez olyan probléma, amit később sem tudunk majd áthidalni?

Figyelt kérdés

Randizom egy sráccal, aki egyébként nagyon sok szempontból szuper. Rengeteget lehet vele beszélgetni, hasonló érdeklődési köreink vannak, társadalmi kérdésekben is hasonló a felfogásunk, de nem mindenben azonos, stb.

Viszont a már két randin mondta nekem, hogy nem szereti, ha egy lány magassarkút hord, neki egyáltalán nem tetszik. Én viszont 162cm vagyok, rengeteg magassarkút hordok, minden randin abban voltam. Ő több mint 190 centi, szóval így is jóval alacsonyabb vagyok nála. De mikor nála voltam, levettem a magassarkút, és mezítláb voltam, akkor meg volt őrülve, hogy milyen cuki vagyok, pici vagyok stb. Van szerintetek ilyen “fétis”, hogy valaki kifejezetten szereti az alacsony nőket?

Később is, ha ez összejön, őt zavarni fogja, hogy sok magassarkút hordok? 19L

aug. 17. 10:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
17%

Miért nem lehet saját véleménye a srácnak? A kérdezőnek is biztos van, ami nem tetszik egy férfin általában. Akkor most mindenki tartsa magában az ízlését, és ne mondjon a másiknak semmit, sőt akár hazudjon is?! Miért nem lehet ezekről is beszélni?

Nyilván az itteni hozzáállás szerint aki meg meri mondani a véleményét az zsarnok, és azzal szakítani kell, mert egy szemét stb.

Le lehet szavazni szokás szerint, nem igazán érdekel a dedós bosszú. 😀

aug. 17. 10:58
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus férfiatlan fütyi! Ő attól akar férfi lenni, hogy minél kisebb legyen mellette a nő. Az ismerkedés meg nem bekorlátozás, hanem megismerés. A baj ott szokott kezdődni, amikor az egyik fél elkezd megváltozni a másik miatt. Felborul az egyensúly, és totálisan el is fog tolódni. Én akkor is magassarkút hordanék, ha nem tetszik neki, keressen olyat, aki alapból nem hord.
aug. 17. 10:58
 13/24 anonim ***** válasza:
39%

#11:

Elmondhatja a véleményét ha kérdezték őt. Ha a kérdező kérdezte akkor oké, de nem úgy tűnik. Inkább az a helyzet, hogy kéretlenül a szemébe vágta, hogy neki a magassarkút hordó nők nem tetszenek és kész. A magassarkú megléte, vagy nemléte sokkal jobban érdekli mint maga a kérdező. Csak akkor "bolondult meg" amikor cipő nélkül volt a kérdező. Aki ilyen görénynek akar megfelelni az nem normális! Ha a kérdező be akar nála vágódni annak ellenére, hogy a személye nem fogta meg a pasikát csinálja tovább. Majd oda jut, hogy mindenbe meg akar neki felelni és úgysem lesz eléggé jó!

aug. 17. 11:06
 14/24 anonim ***** válasza:
Üljetek le, beszéljetek róla, kössetek kompromisszumot. Ha nem tudtok, az hamar kiderül.
aug. 17. 11:08
 15/24 anonim ***** válasza:
22%

#13: akkor még nem hallottál nőket, hogy milyen hangnemben beszélnek férfiakkal. Csak menj egy áruházba, hogy milyen alázó stílusban ossza némelyik nő a férfit.

Ehhez képest ez csak vélemény volt, hogy valakinek valami nem tetszik. A lány most köti az ebet a karóhoz, és a magassarkún fog múlni a kapcsolat.

Ha a csaj tett volna megjegyzést, hogy neki az ing tetszik és a póló nem, akkor abból semmi probléma nincs, sőt a nő van megvédve. Ez a tipikus kettős mérce.

Ezt is le lehet szavazni. 🤣

aug. 17. 11:15
 16/24 anonim ***** válasza:

Nem igaz, sokszor a nők is rendesen ki vannak osztva ezen az oldalon.

aug. 17. 11:17
 17/24 anonim ***** válasza:

10 - "az alacsonyabb lányokat preferálja és azért nem szereti a magassarkút"

- Honnan tudod? Azt mondta, hogy "nem szereti, ha egy lány magassarkút hord, neki egyáltalán nem tetszik."

aug. 17. 11:18
 18/24 anonim ***** válasza:
#16 akkor a kérdésnek és a válaszoknak sincs értelme, mindenki oszthat mindenkit. Ennyi.
aug. 17. 11:19
 19/24 anonim ***** válasza:

#17:

"De mikor nála voltam, levettem a magassarkút, és mezítláb voltam, akkor meg volt őrülve, hogy milyen cuki vagyok, pici vagyok stb. - Innen.

aug. 17. 11:20
 20/24 anonim ***** válasza:
17 vagyok - Akkor ne a magas sarkú cipőről beszéljen, hanem hogy még alacsonyabb nőnek örülne igazán.
aug. 17. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!