Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretek nyaralni járni, a férjem meg igen. Hogyan lehetne áthidalni ezt a problémát?
Mutasd meg ezt a kérdést a férjednek, hátha így felfogja, hogy TÉNYLEG pénzkodobás az egész.
Mellesleg rossz férj is, mert nem segít a nevelésben.
Ha esetleg olvassa majd ezt a kommentet, akkor megerősítem, hogy komolyan gondolom, amit írtam. Jó lenne neki is komolyan gondolkodnia.
Ő elviszi a gyerekeket nyaralni, vigyáz rájuk, foglalkozik velük, te meg otthon maradsz kertészkedni. Probléma megoldva, mindenki azt kapta, ami jó neki.
Nem vagytok összekötve, még jót is tesz a kapcsolatnak, hogyha néha távol vagytok egymástól.
Jujj, leírtad a korábbi életem egy részét. Elváltam. Most boldog vagyok. Kapja össze magát a férjed és legyen családfő a rinyálás helyett. Az enyém nem értette miért nem kell nekem még ő is 3.gyereknek...
Nem csak a nőknek kell felnőni a feladathoz, amikor gyereket vállalunk, családot alapítunk, mi sem úgy születünk, hogy ez megy, csak tesszük a dolgunkat. Döntse el, hogy játsza a gyereket, vagy felnőttként kezd viselkedni és beletanul a családapa szerepébe.
Közösen leginkább sehova. Ő egyedül a Velencei-tóhoz és a Balatonhoz. Maximum 1-2 alkalommal megy be a vízbe, majd onnantól játszik a telefonjan a szobában.
Ha közösen mennénk, akkor is oda mennénk, ugyanazt csinalnánk mint otthon, csak zenés felárral.
Beszélj vele erről, mit gondol, kinek lenne ez nyaralás, és ő mit hajlandó tenni azért, hogy te is jól érezd magad, és úgy érezd, hogy nyaralsz - nem főzöl, mosol, takarítasz mint otthon. Mi neked ebben a buli?
(Ja és egyébként az otthoni életetekben is - mi neked a buli?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!