Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelje egy férfi a helyzetet, ha elkezd járni egy fiatal nővel, aztán mikor megismerni a családját, akkor kiderül, hogy a lány édesanyja sokkal vonzóbb?
Hány évvel idősebb az édesanya? Hány évvel fiatalabb a lánya?
Melyikhez vagy közelebb életkorban Kérdező?
Hagyja ott a fiatal csajt, hogy a szerencsétlen találhasson magának egy normális pasit.
Akármilyen nővel kezdesz, mindig befordulhat a sarkon egy szebb nő. Mindegy, hogy az anyja az, vagy egy idegen. Az éretté és felnőtté válás része, hogy a hűségről döntést hozol, és nem bolond kiskutyaként rohansz lihegve minden második nőhöz oda.
Annak idején én megkérdeztem egy lánytól, hogy mit szólna hozzá ha egyszer mikor hazaérkezik ott ülnék az anyukájával a nappaliban félreérthetetlen szituációban.
Válasz annyi volt, hogy ott fejeznénk be egymással.
Nagyobb, 15+-os korkülönbségnél nem kizárt, hogy alakulhatna ki kapcsolat a szülő, és a "barát+ között, viszont korosztályos egyezés esetén már elég perverz, elszánt anyukának kellene hozzá lenni.
Nem lenne túl szerencsés egyszerre a lányt is és az anyát is választani.
Te sem örülnél, ha közted és édesapád között választana egy hölgy - ugyanilyen dilemmával küzdve. Ugye?
1-es válaszoló voltam
"Hogyan kezelje egy férfi a helyzetet, ha elkezd járni egy fiatal nővel, aztán mikor megismerni a családját, akkor kiderül, hogy a lány édesanyja sokkal vonzóbb?"
ugyanúgy, mint amikor a húgáról, legjobb barátnőjéről, stb. derül ki, hogy sokkal vonzóbbnak tartod. mivel közel sem tartod eléggé vonzónak a párodat ahhoz, hogy jól működő kapcsolatotok legyen, ezért szakítani, és keresni valaki mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!