Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna titeket, ha a párotok még ünnepeken sem akarna a kedvetekben járni sosem?
Zavarna, ezt túlzásnak tartom.
Mi sem ajándékozunk szülinapra, karácsonyra, az első gyerekünk születése után beszéltük meg közösen. Avval egyet is értek, hogy a kedveskedést hülyeség alkalmakhoz kötni. Viszont mi kölcsönösen igyekszünk is gyakran meglepni egymást valamivel.
A névnapokat az én párom sem tartja számon, nem foglalkozunk evvel. De nőnapkor mindig felköszönt, és már a lányunkat is. Ettől nem tudomást venni szerintem jó nagy taplóság.
04:39
amugy.. nem is a lepontozassal van a baj, mert szive joga.. de akkor mar legalabb fejtse ki hogy mivel nem ert egyet.. rengeteg hasznos valaszt pontoznak le, en ilyenkor azt akarom hinni hogy veletlenul mellenyomtak:) de ennyi veletlen nem letezik sajnos:D
Mi közötök más pontozásához? Mint két vénasszony, komolyan...
Amúgy kérdező, igen, zavarna. Én nem igénylem a tárgyi ajándékokat, de mindig meg vagyok lepve pl. egy szép, különleges reggelivel, valami különleges programmal, érzem, hogy rólam szól a nap. Szerintem ez fontos.
19:04
majd megtudod ha lepontoznak:D pedig semmi rosszat nem akartal.. en amugy kifejtettem, de azon kivul semmi kozom hozza, jogos
nekunk legalabb van sajat nyarunk, es neked?:D vagy te is venasszony vagy azert foglalkozol a velemenyunkkel? :D ez most olyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!