Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna titeket, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna titeket, ha a párotok még ünnepeken sem akarna a kedvetekben járni sosem?

Figyelt kérdés
Névnapra, szülinapra, karácsonyra stb. sosem próbálja kitalálni, hogy mi lehet az, aminek örülnék, hanem vagy letudja az ajándékozást a legegyszerűbb módon (sokat járunk kulturális eseményekre, koncertekre, színházba, kiállításra stb. és ilyenkor kifizeti a következő eseményre a jegyem), vagy azt mondja, hogy majd ha év közben lesz valami, amit szeretnék, akkor megveszi azt. Szerinte tök felesleges dátumokhoz kötötten valami hülyeséget venni, csak mert épp akkor van vmilyen ünnep. Kisebb ünnepekkel pláne nem foglalkozik, mint pl. nőnap, Valentin nap stb. Nekem ez rosszul esik, mert én mindig próbálom kitalálni, hogy mi az, aminek örülne, ha bármikor elkottyant valamit, hogy de jó lenne ez vagy az vagy mindig szerettem volna egy ilyet, akkor igyekszem elraktározni az információt és a következő ünnepre beszerezni. Ő meg ilyesmivel meg sem próbálkozik. Csak nekem furcsa ez?
2023. jan. 4. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom te vagy a nő. Valakinek tényleg nem számítanak ezek az ünnepek, attól még szerethet, viszont érthető ha téged zavar.
2023. jan. 4. 19:01
 2/8 K.O. ***** válasza:
88%
sztem ez olyasmi lehet mint az hogy a ferfiak utalnak vasarolni, sorbanallni stb ez is ugyanugy energia es idoigenyes.. vagy csak tipikus le5zarom ez igy egyszerubb stilusa van, azt nem tudom azt te tudod
2023. jan. 4. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Zavarna, ezt túlzásnak tartom.

Mi sem ajándékozunk szülinapra, karácsonyra, az első gyerekünk születése után beszéltük meg közösen. Avval egyet is értek, hogy a kedveskedést hülyeség alkalmakhoz kötni. Viszont mi kölcsönösen igyekszünk is gyakran meglepni egymást valamivel.

A névnapokat az én párom sem tartja számon, nem foglalkozunk evvel. De nőnapkor mindig felköszönt, és már a lányunkat is. Ettől nem tudomást venni szerintem jó nagy taplóság.

2023. jan. 4. 19:18
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk sem téma nagyon az ajándékozgatás, Viszont a krízis helyzetekben mindig mellettem volt. Olyan élethelyzetekben amikor senki más nem volt mellettem. Szerintem ez a legnagyobb ajándék amit kaphatok tőle :)
2023. jan. 4. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Szegény 4-est hogy lepontozták :D Pedig ez nagyon szép! Látszik hogy mennyi felületes ember van.
2023. jan. 5. 04:39
 6/8 K.O. ***** válasza:
0%

04:39

amugy.. nem is a lepontozassal van a baj, mert szive joga.. de akkor mar legalabb fejtse ki hogy mivel nem ert egyet.. rengeteg hasznos valaszt pontoznak le, en ilyenkor azt akarom hinni hogy veletlenul mellenyomtak:) de ennyi veletlen nem letezik sajnos:D

2023. jan. 5. 10:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi közötök más pontozásához? Mint két vénasszony, komolyan...

Amúgy kérdező, igen, zavarna. Én nem igénylem a tárgyi ajándékokat, de mindig meg vagyok lepve pl. egy szép, különleges reggelivel, valami különleges programmal, érzem, hogy rólam szól a nap. Szerintem ez fontos.

2023. jan. 6. 19:04
 8/8 K.O. ***** válasza:
0%

19:04

majd megtudod ha lepontoznak:D pedig semmi rosszat nem akartal.. en amugy kifejtettem, de azon kivul semmi kozom hozza, jogos

nekunk legalabb van sajat nyarunk, es neked?:D vagy te is venasszony vagy azert foglalkozol a velemenyunkkel? :D ez most olyan

2023. jan. 6. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!