Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, negatív dolog ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, negatív dolog ha a férfi rollerrel érkezik az első randitokra?

Figyelt kérdés
aug. 17. 07:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem. Ennyi erővel akkor én meg ne villamosozzak mert ciki, vagy mi?
aug. 17. 10:24
 12/15 anonim ***** válasza:
59%
Nekem hatalmas a kontraszt a kettő között, ez a öltözködés egy jobb autóhoz illik, a roller meg inkább farmer napszemüveges sapival mint vmi tini
aug. 17. 10:30
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

Nekem nem lenne hátrány, nekem is van rollerem, baromi praktikus városon belüli közlekedésre, gyors-egyszerű-kényelmes, de azért valóban fura lenne, hogy ott tolja mellettem, meg aztán nem is lehet minden helyre bevinni, és akkor az is hülyén néz ki, hogy mi, én beszaladok a boltba venni egy doboz üdítőt vagy fagyit, ő meg addig az ajtó előtt áll, vagy mi? :D Kávézóba bevinni eléggé tré, étterembe meg pláne, szóval erősen lekorlátozza a helyek számát, ahova megyünk, és személy szerint én a saját rollerem nem merném csak úgy ott hagyni az utcán, ilyen biciklitárolós kötözős megoldás meg hát... Nem tudom. Nem próbáltam még, mert na, nem is nagyon láttam hasonlót, bár biztos van, aki él ezzel a lehetőséggel, de nekem fura lenne.

Szóval nem hátrány feltétlenül, csak nem annyira praktikus. Akkor már inkább tömegközlekedés.

aug. 17. 10:48
 14/15 anonim ***** válasza:
72%
Én is sok ilyen fazont látok rolleren, extra szűk répanadrág ing öltönykabát szettben, két lábuk kis balerinásan egymás előtt-mögött, hát mint majom a köszörűkövön. :D
aug. 17. 12:10
 15/15 anonim ***** válasza:

13 nem tudsz egyedül üdítőt venni vagy mi? Gondolom megbeszélték hova mennek nem meglepi hogy beviheti e a rollert.

Legtöbb kávézónak van terasza oda is ki lehet ülni

aug. 18. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!