Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők igényei nem eltúlzottak, miért van az, hogy a férfiak között jóval több olyan van, aki társkeresési problémákkal küzd?
Nem ertem ezeket az embereket......
Ahekyet hogy tököt növesztenének inkább itt sírnak.
F
Alapszintű biológiai ismeretekről lemaradtál??
A férfiak testében x -szer magasabb a tesztoszteronszint, ergo: b--szni akarnak éjjel nappal. Ellendben, rengeteg nő évekig elvan szex nélkül, így nekik nem akkora kényszerhelyzet, hogy holnapra be kell újítaniuk egy kant.
#2: azért azt ne gondold, hogy 1 férfihoz minden esetben csak 1 nő tartozik. Vannak az úgynevezett alfahímek, akik egyszerre visznek el több nőt is, mert annyira jó pasik. Általában nem tudnak egymásról, de olyan esetek is vannak, hogy igen.
Abból a szűk körből, ami nekik megfelel, igen, találnak maguknak, ha meg nem pont abból, akkor is százan mennek rájuk, eggyel csak beérik.
Nem a nők eltúlzott igényei miatt, hanem azért, mert így is szinte a padlónál van az a bizonyos léc, de sokaknak még azt sem sikerül megugrani.
A nők jól elvannak egyedül is, ha egy férfinek nincs nője, akkor meg állandóan csak arról tud pofázni.Ezért van ez.
#4: ennyire ne butítsd le a férfiakat. Én kifejezetten jól megvagyok szex nélkül 27 éve, az a része egyáltalán nem hiányzik egy kapcsolatnak. Ha meg vannak is szexuális igényei valakinek, azt maga is el tudja intézni, keze a legtöbb embernek van.
#9: azért én a fullos kinézetet és a vastag pénztárcát annyira nem nevezném padló alatti lécnek... Tudod, nem mindenki születik előnyös genetikával és nem mindenkinek alakul úgy az élete, hogy meg tudja szedni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!