Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem láttok hasonló problémák napjaink társkeresési gondjaiban?
Sziasztok.
Azon töprengek, hogy manapság olyan nehéz párkapcsolatot szerezni, kialakítani (huszonéves vagyok, ezt az irományt nem azért szánom, hogy kisírjam magam, szimplán megkérdezem, hogy más nem e gondolja hasonlóan, tehát volt már kapcsolatom), és egyre több helyen látom, hogy mind a lányok, mind a fiúk tömegei vannak egyedüllétre, szingliségre kárhoztatva.
A Tinder (de maga az online társkeresés is) egy erősen külsőségekre menő halpiac, sok hölgynek csak instagram követők gyűjtésére, és önbizalom boostra használja (én is használom/használtam, tudom, hogy nem mindenki ilyen, és nekem is volt onnan (jó) randim), az amúgy brutális férfitöbbségű Tindert.
A fiúk nem mernek a lányoknál kezdeményezni, rájuk írni, mert jön a ghosting, a megalázás, a kiröhögés, "rosszabb" lányoknál előjön a flegmakirálynő.Ezek után pedig megy a csodálkozás, hogy a fiúk/férfiak nem akarnak/nem mernek/nem hajlandóak csajozni, sem neten, sem élőben, mert csak nyűg az egész, és inkább elmennek edzeni, elvannak a haverokkal, inkább ülnek a gép előtt, stb.
Ezzel csak azok a normális lányok szívják meg, akik nem bánnák, hogyha kapnának egy-egy szép udvarlási gesztust, vagy néha rájuk írna egy fiú normálisan, vagy hogyha kezdeményeznének náluk.
Félre értés ne essék, ugyan úgy látom a férfioldal hülyeségét is.Nyílván érthető a lányok védekezési reakciója, nem egy lány mondta nekem, hogy az engedélykérései között kb. minden üzenet dickpick, és természetesen ahogy ezt az undor dolgot, úgy azt is elítélem, hogy egy normális visszautasítás után sértő szóval illessen valaki egy lányt.Tehát látom mindkét oldal részét (vagyis remélem), és ezek miatt látom, hogy tömegek élnek egyedüllétben.
20/F
mégis nagyon sok nőnek van barátja, a szépekre pedig egyből lecsapnak a kanok ha egyedülállók lesznek...
egy szép nő csak addig a percig van egyedül amíg ő akar.
Társasági életet kell élni az életben akkor nagyon könnyű párt keresni.
Interneten sem lehetetlen de akkor azért hozzád hasonló csendes átlagos külsejü nőt fogsz valoszinuleg találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!