Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 évesen férfi létemre az normális,hogy úgy izgulok,mint egy 16 éves?
Van egy hölgy 24 éves,bolti eladó.Többször jártam be vásárolni,egyszer egyszer szót váltottunk.
Valószínű kölcsönösen elindult egy szimpátia 2 hete,míg végre eljutottam odáig,hogy megkérdeztem mi a neve.mondta ezt orvosolni kell,elárulta. Felvettem a kapcsolatot vele,elhívtam egy randira.
Igent mondott,bevallotta ő már régebb óta figyelt,meg várta mikor megyek be éjszaka vásárolni. De basszus úgy izgulok mintha az első lenne vagy egy tini. 1 évig most nem volt kapcsolatom. Ő jelezte higy ne haragudjak ha nem szólal meg de izgul,ez most nem olyan mikor be mentem vásárolni .Hozzá tette várta már ezt,hogy mikor fogom megkérdezni,akkor végülis neki is bejövök valójában nem?:D
Meg volt,minden rendbe volt,üdítőztünk meg vittem péksütiket ő meg hozott valami spéci cappuchinót :).
Volt egy egy baleset pl le fejeltem egy kis tetőt ami a fejünk felett volt 🤣.
Elmesélt nagyjábból mindent,lényegesebb részét,hogy van gyereke.nagyon picit ettől be paráztam,hogy ha oda jutunk minden ok legyen,nincs bajom a gyerekekkel persze.Ezt élőbe akarta inkább aztmondta.Ettől függetlenül vonzalom meg maradt. Aranyos,most szegény képes lesz este meg várni egy 5 percre,ő is megy dolgozni,én meg akkor érek be(sofőr vagyok)
Nagyon-nagyon nagy ölelés nektek!
Köszi, hogy megírtad!
Jaaaj. Hú, nagyon labilis.
Szerintem figyeld tisztes távolból, szeretettel. Lehet, hogy nem téged akar elüldözni, csak magával nincs tisztában. (Ez persze nem jó akkor sem, ha egy pár vagytok.) Azt írtad, egyedül neveli a gyerekét. Azért az nem kis hullámvasút ám! Lehet, hogy csak nem akar belerángatni a gondjaiba...
Mert az nagyon aranyos volt és őszintének tűnt, hogy figyelt téged és várt rád.
Majd eldöntöd, hogyan tovább. Simán el tudom rólatok képzelni a fentiek alapján, hogy a közelében maradsz, rendszeresen (pl. kéthetente, havonta) találkoztok, néha segítesz neki. Lassan kiismeritek egymást, kialakul a bizalom.
Hát..meghiúsult ez a kapcsolat sajnos. Valami nem stimmel :/.
Iszonyúan magára vesz mindent,egy egy aranyköpésem vagy félre ért egy mondatot és totál megsértődik. Olyanokat vágott a fejemhez hogy csak pislogtam. Akkor megint volt egy hasonló,hogy áh ő nem akarja magát terhelni velem a gondjaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!