Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a 16 éves tanítványomba. Mit tegyek? (25F)
Közgáz msc-re járok, és részmunkaidős óraadó vagyok egy közgazdasági szakgimnáziumban.
Van egy lány, akivel nagyon meg van a kémia, forr a levegő köztünk. Mindig amikor odaad egy papírt, vagy bármit, akkor végigsimítjuk egymás kezét. Többször adott már puszit ürügyekkel, ekkor 2-3 másodbercig is ott tartotta a száját az arcomon. Nagyon angyali arca van, főleg amikor befonja a haját. Kerek pofija van és szép teste. Nem fétisem a fiatal lányok, eddig 3 év volt a legdurvább korkülönbség, de ő nagyon megfogott.
Tőbbször ír messengeren, mindenemet lájkolja facebookon, instagramon. Állandóan néz, mosolyog rám.
Tudom, hogy ez nagyon etikátlan, de nem tudom meddig bírom ezt még.
Hagyd békén. Majd ha esetleg már nem tanítod és még érdekel akkor próbálkozz be nála. Egyáltalán azt sem értem minek hergeled magad és bíztatod a kiscsajt azzal, hogy elfogadod a puszit, hogy közösségi oldalakon tartod vele a kapcsolatot. Ezzel magaddal szúrsz ki.
Nekem volt egy tanárom gimiben, akin évekig láttam, hogy odáig volt értem.De ő sosem keresett semmilyen ürüggyel iskolán kívül, egy ujjal sem ért hozzám. Aztán mikor leérettségiztem bepróbálkozott nálam, de én nem akartam tőle semmit. Azt viszont emberileg becsültem benne, hogy ennyire normálisan kezelte a helyzetet.
Ilyenkor váltson az ember munkahelyet, de qrva sürgősen!
Ilyenkor veszélyben nem csak az állásod, a jövőd is, ha kitudódik, hogy diákkal kavartál, amiért képesek az emberek még jobban megkövezni, mint egy gyilkosságért.
Akkor húzd meg jó csattogósan.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!