Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha nagyon szerelmes lettem, egy tanítványomba?
Gimiről van szó, egy 16 éves srác, én meg 25, és kész vagyok a kamaszos, mutáló hangjától, meg az egész kisugárzásától, és az a poén, hogy kölcsönösen ezt érezzük egymás iránt, csak nem tudom mi lenne ebből.
Pedig félek, hogy lesz, mert őt se kell nagyon noszogatni ... nem az a magában bármit is elnyomó típus :-)
Volt már a giminkben hasonló korosztályi felállással szerelmi gubanc, nem is egy, sőt olyan is, amiből lett is valami, de hát nyilván minden eset más.
Mindenesetre kölcsönösen, egyelőre kimondatlanul bekattanunk egymástól.
Mi a véleményetek? Manapság ez probléma?
Ha kiderül kirúgnak, hallottam már én is ilyen esetről.
Mellesleg még nem felnőtt korú a srác, szal nee....
na de nem a felnőttkorúság számít jopgilag, hanem a 14. életév betöltése, nem?
ha már ennyire a jogra sarkítjuk .... az más kérdés, hogy a suli hogyan reagál erre, de leginkább eltusolja sztem, mivel másnak is van nálunk ilyesmi szennyese, élén az igazgatóval :)
jókis suli lehet :D
tanárok a diákokkal ;) amugy talán ennek van valami köze a jogi cucchoz habár még nincs jogi diplomám(nem mintha akarnék ...) [link]
jó ez a táblázat, köszi, csak azt nem értem, hogy ha egyszer állítólag már nem létezik "fajtalanság" a mai Btk-ban, akkor mégis hogyan lehet emiat bünmtetni, vagy egyáltalán hogyan szerepelhet még mindig a jogban?
(persze ha elolvassátok, mi is számít annak, akkor tulképpen mindenkit le lehetne csukni nagyjából, nem?)
amugy ha már egy értelmest választ irtam akkor irj az after partyra is :')
őh meg ha hiteles tanár akarsz lenni ilyet ne használj hogy "nagyon gáz" tudom fiatalvagy még szóval ahogy haverom mondta tajt részegen fiatalság stupidság ez annyira nem gáz habár meghuzod a diákod az szerintem szét töri a szerelmet :S
"csak nem tudom mi lenne ebből."
Elbocsátás! És hogy jön ide a beleegyezési korhatár? Ez nem PTK dolog.
:) és most azért nem beszélhetek mondjuk szlengesen?
hát az az after partys dolgot nem igazán értem, bevallom
"Mellesleg még nem felnőtt korú a srác, szal nee"
Ez nem az! Nem PTK eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!