Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen, 16 éves lánnyal randi még elfogadható?
Figyelt kérdés
2023. febr. 4. 09:25
1/19 anonim válasza:
Elég gáz. Te már végeztél az egyetemmel korban, ő még középiskolás, most kezdi az életét.
2/19 anonim válasza:
Én 16 voltam, a barátom 22 mikor összejöttünk (5.5 év van köztünk. Az az egy év már nem oszt, nem szoroz szerintem, ha úgy érzitek próbáljátok meg, aztán majd látjátok mi sül ki belőle.
3/19 anonim válasza:
Tizenhéthez közel nem tudom elképzelni, hogy egy olyan fiúval legyek, aki több mint húsz éves.
5/19 anonim válasza:
Én meg 17 évesen azt nem tudom elképzelni, hogy egy 20nál fiatalabb pasival legyek. Korosztályomba a fiúk nagyon nem olyanok amit én elvárnék egy kapcsolatban. Mindenkinek más az igénye.
6/19 anonim válasza:
Harmicas eveim kozepen az elmult 5 randipartnerem atlageletkora nem éri el a 18at. Nem tudom mifenén problémáztok, mindenki csinálja amit akar és szeret. Másnak semmi köze hozzá.
7/19 anonim válasza:
Egyetlen kérdésem van: mi a motiváció?
- Abszolút nem egy korosztály. - Hiába van egy-egy ellenpélda, 10ből 8-9 esetben nem működőképes egy ilyen felállás és ezzel szerintem a legtöbben egyet is értenek.
- Értem, hogy vannak olyan emberek, akik annyira szerencsétlenek huszonévesen, hogy fiatal, befolyásolható lányokat próbálnak hülyíteni, de egy idő után a 16 évesnek is le fog esni, hogy egy lúzerrel van együtt.
- Külön gáz, ha az a motiváció, hogy első lehet a lánynál, mert ebben az esetben ráadásul csak arra az egyetlen dologra hajt.
Továbbá arra lennék kíváncsi, hogy az itt jelenlévő emberek, akik nagyban támogatják ezt a beteges vonzódást, vajon örülnének-e annak, ha az ő 16 éves lányuk azzal állítana haza, hogy 23 éves barátja van...
8/19 anonim válasza:
14 ig legálisan dughatók a kiscsajok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!