Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen, 16 éves lánnyal randi még elfogadható?
#7 nálunk az volt a motiváció, hogy nagyon egymásra találtunk (pedig először mindketten baràtként álltunk a másikhoz).
Amúgy, mi lenne az egy korosztály akkor? Közel sincs olyan hatalmas különbség egy 23 és egy 16 éves között amit ne lehetne áthidalni. Lehet, hogy mindketten még sulisok, lehet a 23 éves dolgozik, de akkor se csak a munkából áll az élete jó esetben, és rengeteg közös pontjuk lehet. Hiába hangozhat elsőre furán, hogy úristen 23 és egy tinivel van, közel se olyan szörnyűséges korkülömbség.
És ez nem biztos, hogy azért alakul ki így 2 ember között, mert a pali szerencsétlen, vagy csak a szexre megy... lehetnek akár szerelmesek is... nem elképzelhetetlen.
(#2 voltam, amúgy mi már lassan 2 éve együtt vagyunk, teljesen tökéletesen működik, talán ha 1-2 dologban jön ki, hogy kicsit fiatalabb vagyok, de ez még belefér.)
12.
SOK, egészséges, hetero, FÉRFI, akarna dugni tini finomságokat. IGEN!!! A TE apukád, pasid, nagypapád, fiad, szomszédod, főnököd, gyermeked életét megmentő főorvos,...is.
Melyik férfi sértené és alázná meg, és mondaná neki, hogy kevés vagy? [link]
#15 igaza van
Titokban minden férfi felhúzna egy 14 éves csajt is
Alapvetően nem a 7 év korkülönbséggel van baj. 7 év az egyáltalán nem sok, viszont ilyen korban kicsit gáz.
20 leszek, de eszembe sem jutna mondjuk 14-15 éves lányokkal kikezdeni, mert éretlenek és nekem ez teljesen abszurd. Ha 30 leszek, és mondjuk megismernék egy 24 éves lányt, az teljesen oké, mert már nem gyerek.
Te egy felnőtt ember vagy, Ő meg még szinte egy gyerek. Ez a mértékű ellentét előbb, vagy utóbb (inkább előbb) megfog mutatkozni.
De, ne ezek a válaszok alapján dönts. Ha elég érett a lány és úgy érzed, hogy megfelelően áll a dolgokhoz, neked pedig nem az a célod, hogy megfektesd, akkor 1 esélyt adhatsz ennek, de, mint már írtam, számomra ez teljesen abszurd. Miért nem a saját korosztályoddal találod meg a hangsúlyt és szimpátiát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!