Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 31 évesen férfi létemre az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 évesen férfi létemre az normális,hogy úgy izgulok,mint egy 16 éves?

Figyelt kérdés

Van egy hölgy 24 éves,bolti eladó.Többször jártam be vásárolni,egyszer egyszer szót váltottunk.

Valószínű kölcsönösen elindult egy szimpátia 2 hete,míg végre eljutottam odáig,hogy megkérdeztem mi a neve.mondta ezt orvosolni kell,elárulta. Felvettem a kapcsolatot vele,elhívtam egy randira.

Igent mondott,bevallotta ő már régebb óta figyelt,meg várta mikor megyek be éjszaka vásárolni. De basszus úgy izgulok mintha az első lenne vagy egy tini. 1 évig most nem volt kapcsolatom. Ő jelezte higy ne haragudjak ha nem szólal meg de izgul,ez most nem olyan mikor be mentem vásárolni .Hozzá tette várta már ezt,hogy mikor fogom megkérdezni,akkor végülis neki is bejövök valójában nem?:D

2024. aug. 6. 14:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Ha szeretnéd, hogy legyen ebből valami akkor kicsit állj le, vegyél vissza, higgadj le.
2024. aug. 6. 15:02
 2/17 A kérdező kommentje:

Igyekszem persze nyugiba.

:)

2024. aug. 6. 15:06
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez aranyos, bejöttök egymásnak nagyon 😄
2024. aug. 6. 15:08
 4/17 anonim ***** válasza:
Hat ha elmegy veled randira, akkor legalabb kulsore tetszel neki, ami mindenkeppen jo jel. Viszont kicsit vegyel vissza a lelkedesedbol, riaszto tud lenni vagy pedig hamar erzelmi sivarsaghoz es kiabrandulashoz vezethet, ha ennyire hamar elsz meg ilyen erzeseket vele kapcsolatban. Tetszik es? Nem kell tulizgulni. Ha lesz vele valami jo, ha nem, az is jo.
2024. aug. 6. 15:09
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Aranyosak vagytok! Az jó, hogy várt rád, kedves, hogy el is mondta :)

Nyugiiii

2024. aug. 6. 15:37
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Normális persze, nyugi.

Jól megy minden kölcsönös a vonzalom.

2024. aug. 6. 16:23
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Juj, számolj majd be nekünk :D

Mi is izgulunk értetek.

Ja, nem, csak mi izgulunk, te higgadt vagy.

🥰

2024. aug. 6. 16:36
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyan ritka ebben a rovatban ilyen pozitiv valaszokat olvasni, pedig mennyire jo hangulat lehetne itt🥺
2024. aug. 6. 17:15
 9/17 anonim ***** válasza:
Cukik vagytok, sok sikert!
2024. aug. 6. 20:12
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Jó kezdés, sok sikert! Csak add önmagad, másként ha szerepet játszol, csak sokkal nehezebb.

Tekints úgy erre, hogy nem lenyűgözni akarod, hanem megismerni. Remélhetőleg ez kölcsönös és lesz miről beszélnetek!

Mesélj majd! :)

2024. aug. 6. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!