Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 évesen férfi létemre az normális,hogy úgy izgulok,mint egy 16 éves?
Van egy hölgy 24 éves,bolti eladó.Többször jártam be vásárolni,egyszer egyszer szót váltottunk.
Valószínű kölcsönösen elindult egy szimpátia 2 hete,míg végre eljutottam odáig,hogy megkérdeztem mi a neve.mondta ezt orvosolni kell,elárulta. Felvettem a kapcsolatot vele,elhívtam egy randira.
Igent mondott,bevallotta ő már régebb óta figyelt,meg várta mikor megyek be éjszaka vásárolni. De basszus úgy izgulok mintha az első lenne vagy egy tini. 1 évig most nem volt kapcsolatom. Ő jelezte higy ne haragudjak ha nem szólal meg de izgul,ez most nem olyan mikor be mentem vásárolni .Hozzá tette várta már ezt,hogy mikor fogom megkérdezni,akkor végülis neki is bejövök valójában nem?:D
Igyekszem persze nyugiba.
:)
Aranyosak vagytok! Az jó, hogy várt rád, kedves, hogy el is mondta :)
Nyugiiii
Normális persze, nyugi.
Jól megy minden kölcsönös a vonzalom.
Juj, számolj majd be nekünk :D
Mi is izgulunk értetek.
Ja, nem, csak mi izgulunk, te higgadt vagy.
🥰
Jó kezdés, sok sikert! Csak add önmagad, másként ha szerepet játszol, csak sokkal nehezebb.
Tekints úgy erre, hogy nem lenyűgözni akarod, hanem megismerni. Remélhetőleg ez kölcsönös és lesz miről beszélnetek!
Mesélj majd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!