Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mit jelent, mennyire jövök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent, mennyire jövök be neki?

Figyelt kérdés

Ha találkoztam parszor egy pasival es most egy találkát lefújtam és reggel óta könyörög, hogy mégis lásson?

Le is feküdtünk

Vagy csak teszi magát?

aug. 2. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor meg nem értem mi a bajod.Mondd neki, hogy nem szeretnél vele tovább kapcsolatot tartani és tiltsd le.Probléma megoldva.
aug. 3. 11:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem a Tinder a veszelyes, hanem a hulyeseg. Nekem tobbszor is volt tinderrol kapcsolatom, megsem csinaltam ilyen hulyesegeket…
aug. 3. 12:20
 13/15 A kérdező kommentje:

Itt mind buggyantak, nem értik a szép szót és nem normálisak, nem értik hogy előbb meg kell adjak a módját a dolgoknak. Évekig tindereztem, várva egy normalis emberre, de egy sem az

Most már abbahagytam elég volt a sok hulyeből

aug. 3. 12:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#13 Esélyt sem adsz rá, hogy megadja a módját, ha ilyen hamar lefekszel vele.

Ha nem érti meg, hogy ismerkedni akarsz előtte, akkor instant kuka.Arra nem az a megoldás, hogy idegennel szexelsz.

aug. 3. 12:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért kérdező te sem vagy normális, aki védekezés nélkül lefekszik egy idegen pasival.
aug. 3. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!