Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent, mennyire jövök be neki?
Figyelt kérdés
Ha találkoztam parszor egy pasival es most egy találkát lefújtam és reggel óta könyörög, hogy mégis lásson?
Le is feküdtünk
Vagy csak teszi magát?
aug. 2. 20:27
2/15 anonim válasza:
Pfu nekem ez annyira kiábrándító. Nem szeretem az olyan férfiakat, akik nem értik a nem szót.
Amúgy ennyiből nem lehet tudni.
4/15 anonim válasza:
Konyorog? Juj de gaz. Neki nem te kellessz, csak vegre valami no.
5/15 anonim válasza:
Próbáld ki ezt: mondd neki, hogy most xy dolog miatt(találj ki valamit) nem vagy olyan hangulatban, és túl sok időd sincs, de egy fél órára találkozhattok és az jól esne, ha megölelgetne, puszilgatna.Kicsit beszélgettek, aztán mentek a dolgotokra.Ha ha ebben benne lenne, és képes érted menni, hogy fél óráig beszélgessetek, akkor lehet érez valamit.
6/15 A kérdező kommentje:
Mit érezzen irántam 2 találka után?
Kicsi korai lenne az érzésekről beszélni.
Amúgy mar volt olyan, hogy könyörgött h csak kávéra engedjem fel, 10 percre es semmi mast nem akar de vegul nem tartotta be
aug. 3. 10:07
7/15 anonim válasza:
#6 Jaaaa, értem.Mondjuk az durva, hogy két találkozó után lefekszel egy vadidegennel.Akkor ne csodálkozz semmin.Azt sem tudod ki ez az ember.
8/15 A kérdező kommentje:
Így van. Fejetlenség volt. Bánom és aggódom a betegségekért
aug. 3. 10:58
10/15 A kérdező kommentje:
Most mar mindegy. Ugye az ember modern akar lenni ezzel a rohadt fejetlen tinderezessel, ami nem mas mint a veszely es a baj magadra szabadítása !
aug. 3. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!