Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Láttam egy szép lányt munka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttam egy szép lányt munka közben,menjek rá?

Figyelt kérdés

Folyamatosan nézett,én is őt. Nagyon bejön:)

Kb egyidősek vagyunk

2024. aug. 1. 12:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Most komolyan! Ezt meg kell itt kérdezni? És az alapján döntesz? Gáz!
2024. aug. 1. 16:06
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
Úgy is töketlenkedni fogsz.
2024. aug. 1. 18:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem hogy hoztál volna nekem ebédet bàmulàs helyett...😀

Üdv.: A Làny!

2024. aug. 1. 20:16
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem ne. :D A Lányok inkább a közép és felsővezetők iránt érdeklődők... Bár nem írtad, hogy milyen munkakör. :D
2024. aug. 1. 20:19
 15/21 anonim ***** válasza:
76%

Mit szerettél volna ebédre? Megfőzzem neked? :D

Üdv.: A csöves aki kukázás közben nézett, de nem mert leszólítani, viszont szívesen megismerkedne veled.

2024. aug. 1. 20:19
 16/21 anonim ***** válasza:
91%

Kedves Csövi!

Teljesen mindegy, mert nem lett volna időm elfogyasztani és amúgy meg én a Főnikre bukom...😀

2024. aug. 1. 20:43
 17/21 anonim ***** válasza:
79%

Jóvan te lány, ezért most egyedül fogyasztom el a neked készített romantikus vacsorát!!!!! Kukázott virsli és kannás bor. Erről maradtál le! Légy csak a főnökökkel! Tőlük nem fogsz ilyen fejedelmi lakomát kapni! Lehettél volna velem is, de te eljátszottad az esélyed! Hmm te fincsi ez a virsli, jól megy hozzá a 2024-es évjartú koccintós. Micsoda nedű! Na jó, ha nagyon szeretnél, kaphatsz egy kortyot, de csak egy csókért cserébe te becses, kecses, bomba csecses láááány! XD

2024. aug. 1. 20:51
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ohhh,kösziii,igazàn nagylelkű vagy...jaaah, atombomba!!!🤣🤣🤣
2024. aug. 2. 06:32
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Tehát ezt vehetem igennek? Elfogadod a romantikus vacsorameghívást? XD Próbálok kukázni gyertyát is neked, ha nem sikerül, majd a közvilágítás és a csillagok fénye varázsol romantikus hangulatot nekünk a híd alatt! Hidd el, én vagyok a neked való! Nem baj ha főnikre buksz, itt az utcán a Nick banda feje vagyok, én vagyok a fő Nick! Nem szabadulsz tőlem már sose!

2024. aug. 2. 08:19
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
14. Normális nők nem érdeklődnék vezetők után!
2024. aug. 2. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!