Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan vennél olyan nőt, akinek jó ideje nincs munkája?
Randizási időszak eleje. Minden jónak tűnik, azt leszámítva, hogy a nő legalább hat hónapja nem dolgozik és a szüleivel él, mert nyilván így nem tudna még egy albérletet sem fenntartani.
Nyilván ha pasiról lenne szó, 100 nőből 100-nál azonnali kizáró tényező lenne, de mi a helyzet fordítva?
Az ilyenek nem hisznek magukban nem tudnak tervezni haladni se életképtelenek valszeg.
Millip meg egy nő ilyen mint pl az onlyfansosak is meg a sok pr.sti is.
Alapvetoen a noket valahogy senki (se a szülők se az iskola)nem tanitja meg arra hogyan kell megélni es az agyuk is inkább érzelmi mint racionális.
Volt amikor nekem sem volt munkám, de megtakarításom igen és magamat tartottam el, egyedül éltem.
A barátom mégis mindig felhozta a témát gyakran, láthatóan zavarta.
Pedig soha egy pohár colára sem hívott meg, sőt ő járt hozzám vacsorázni.
Mindegy, azóta normáisan keresek, férjem van, saját közös otthon.
A másik úgyis mamahoteles volt, de még neki voltam elvárásai .
Mint látod, ha nő az illető, akkor nem gond.
Lapozzunk.
Nem kéne olyan pasi aki nem dolgozik.
Férfiatlan.
Sok nő marad otthon mert valakinek muszáj a gyerekeket nevelni, háztartást vezetni.
Az nem ugyanaz mint egy 8 órás munka ami után hazamész és eléd teszik a főtt ételt.
A nők alapból dolgoznak, nők nélkül pedig egyszerűen szétesik a család!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!