Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan vennél olyan nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan vennél olyan nőt, akinek jó ideje nincs munkája?

Figyelt kérdés

Randizási időszak eleje. Minden jónak tűnik, azt leszámítva, hogy a nő legalább hat hónapja nem dolgozik és a szüleivel él, mert nyilván így nem tudna még egy albérletet sem fenntartani.

Nyilván ha pasiról lenne szó, 100 nőből 100-nál azonnali kizáró tényező lenne, de mi a helyzet fordítva?

2024. júl. 27. 13:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Igaz korábbi rossz tapasztalatok miatt, de szóba nem állnék ilyennel.
2024. júl. 27. 13:48
 2/18 anonim ***** válasza:
19%

Az ilyenek nem hisznek magukban nem tudnak tervezni haladni se életképtelenek valszeg.

Millip meg egy nő ilyen mint pl az onlyfansosak is meg a sok pr.sti is.

Alapvetoen a noket valahogy senki (se a szülők se az iskola)nem tanitja meg arra hogyan kell megélni es az agyuk is inkább érzelmi mint racionális.

2024. júl. 27. 13:49
 3/18 anonim ***** válasza:
14%
A legmagasabb szintjük is a legtobb nőnek a napi 8a s alkalmazotti robot. Mert a suli ezt tanitja.
2024. júl. 27. 13:50
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, engem komolyan vettek volna-e, mert nem ismerkedtem, de én több, mint 1 évig nem dolgoztam. Magamat tartottam el, nincs családom.
2024. júl. 27. 14:02
 5/18 anonim ***** válasza:
79%
Én is ismerek olyat aki több éve nem dolgozik de önmagát tartja el, a megtakarításaiból jó színvonalon él. Igaz nincs párkapcsolata de azt tudom, hogy abszolút lennének komoly jelentkezők csak neki nem tetszenek.
2024. júl. 27. 14:24
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

Volt amikor nekem sem volt munkám, de megtakarításom igen és magamat tartottam el, egyedül éltem.

A barátom mégis mindig felhozta a témát gyakran, láthatóan zavarta.

Pedig soha egy pohár colára sem hívott meg, sőt ő járt hozzám vacsorázni.

Mindegy, azóta normáisan keresek, férjem van, saját közös otthon.

A másik úgyis mamahoteles volt, de még neki voltam elvárásai .

2024. júl. 27. 14:35
 7/18 anonim ***** válasza:
53%

Mint látod, ha nő az illető, akkor nem gond.

Lapozzunk.

2024. júl. 27. 15:56
 8/18 retektorta ***** válasza:
100%
Egyes megmondta a frankót. Nekem is volt ilyen tapasztalatom, soha soha többet.
2024. júl. 27. 16:07
 9/18 anonim ***** válasza:
34%

Nem kéne olyan pasi aki nem dolgozik.

Férfiatlan.

Sok nő marad otthon mert valakinek muszáj a gyerekeket nevelni, háztartást vezetni.

Az nem ugyanaz mint egy 8 órás munka ami után hazamész és eléd teszik a főtt ételt.

A nők alapból dolgoznak, nők nélkül pedig egyszerűen szétesik a család!

2024. júl. 27. 16:43
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
9! Itt egyáltalán nem erről van szó. Nem háztartásbeli, gyereke sincs, a szüleivel él és ők tartják el!
2024. júl. 27. 16:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!