Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez jó? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nah szóval írtam egy dalt egy sokkal idősebb csajnak F/12 L/15 és nem tudom hogy elég jó ahhoz hogy megmutassam neki? Egy Rap akar lenni!

ez lenne az: Szeretem de ő nem szeret engem ez ellen nem tudok mit tenni asszem szerelmes lettem Az érzés csak úgy jött és elragadott szeretlek édes amíg a nap ragyog A hétvégéket nehezen kibírom nélküled aztán hétköznap látom kétgyönyörű szép szemed de te nem érzel irántam semmit és csak ez az ami bánt meg nagyon megrendít de ki kell állnom az élet próbáit Érted kész lennék bármit megtenni mikor látlak a szívem elkezd zakatolni!

2010. nov. 1. 14:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

bocsi, ha naguon letorlek a kovetkezokkel.

15/l vagyok. Ha nekem egy fiu ezt a dalt elreppelne, eloszor kikerekedne a szemem, majd,lassan, hatalmas vigyor ulne ki az arcomra. Mondanam, hogy rendes vagy, de legbelul nagyon egonek gondolnam.Es nem a korod miatt.Ez a dal csopog, mint a gyertya.Bocsi, de melyik szappanoprabol szedted? "szeretlek mig a nap ragyog" Uram Isten. Kezdetbol is nem szerelmet vallanek neki, hanem megismernem egesz kozelrol.Pl valaki altal/sulin kivuli koron osszebaratkoznazk. Majd ESETLEG, ha ugy latod, hogy nem erzi megalazonak(mert sokan igy vannak) a korodat, akkor bevallhatod, hogy TETSZIK.De semmikeppen se rappelj el egy szamot, amiben igyen nyaladzos sorok vannak. Ha azt mondja, hogy te is jo fej vagy, akkor max elmondod hogy irtal egy dalt, de nem vagy benne biztos, hogy tetszene-e neki.Ha megker, elrappeled.Ennyi.

Es ne haragudj, ha megsertettelek, segiteni akarok, nem szeretnem(s gondolom te sem) ha egyszer s mindenkorra leegnel almaid szerelme elott.Ja, amugy nem vagyok egy nagykepu lany, sem egos, csupan nem hatodnek meg ettol az...izetol. :)

2010. nov. 1. 17:29
 12/19 anonim ***** válasza:
nagyon*
2010. nov. 1. 17:31
 13/19 A kérdező kommentje:
:/ hát letörtél de nem gond :) legalább normál választ irtál :)
2010. nov. 1. 17:34
 14/19 A kérdező kommentje:
akkor..... most elbizonytalanitottál nagyon :D
2010. nov. 1. 17:35
 15/19 A kérdező kommentje:
am,ugy már rágóta tudja hogy szerelmes vok bele ezt csak ugy irtam mert olaszba van és hiányzik :)
2010. nov. 1. 17:46
 16/19 anonim ***** válasza:
ha ismered, s ugy gondolod, tetszene neki egy ehhez hasonlo dalszoveg, akkor hajra! :) De ha pl tudsz gitarozni, egy gitarszolo sokkal szebben hangzana.Esetleg szoveggel...Szerintem ertekelni fogja, hogy probalkozol, ha nem is tetszik neki...:)
2010. nov. 2. 17:26
 17/19 A kérdező kommentje:

van még egy dalom :): Ya... ahha......Telnek mulnak az órák a napok a hónapok az évek és én még mindig ya érted élek nélküled egy senki vagyok ezt kérlek értsd meg és nem tom ellégszer mondani, szeretlek .mikor rámnézel bennem egy világ omlik össze mer nicns semmi oan dolog ami minket összekötne. tudom nem bírsz engem de azér lettem ilyen mert belédszerettem.erröl nem tehetek rád néztem: hmm ez egy jó csaj. ezt éreztem. aztán mikor jobban megismertelek yeyy rájöttem hogy szeretleeeek!

Refr.

Érted kész lennék bármit megtenni mikor látlak a szivem elkezd zakatolni 2x

2010. nov. 29. 14:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Mindketten ilyen rapper-ek vagytok ? ha a válaszod nem szerintem tarsd meg magadnak a dalt :D
2010. nov. 29. 15:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon ügyes vagy.:) De ebben a korban a lányok lenézik a náluk fiatalabbakat. Lehet, hogy ha előadnád neki, akkor csak növelnéd az önbizalmát és a képedbe röhögne. Nem akarlak elszomorítani, de szerintem felejtsd el valahogy. Nem hiszem, hogy nagyon érdekelné. Tapasztalatból mondom, mivel 15 évesen én se nagyon foglalkoztam a fiatalabbakkal.

17/L

U.I.: TÉNYLEG nagyon jók a dalaid.:)

2010. nov. 29. 16:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!