Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó? (bővebben lent)
Nah szóval írtam egy dalt egy sokkal idősebb csajnak F/12 L/15 és nem tudom hogy elég jó ahhoz hogy megmutassam neki? Egy Rap akar lenni!
ez lenne az: Szeretem de ő nem szeret engem ez ellen nem tudok mit tenni asszem szerelmes lettem Az érzés csak úgy jött és elragadott szeretlek édes amíg a nap ragyog A hétvégéket nehezen kibírom nélküled aztán hétköznap látom kétgyönyörű szép szemed de te nem érzel irántam semmit és csak ez az ami bánt meg nagyon megrendít de ki kell állnom az élet próbáit Érted kész lennék bármit megtenni mikor látlak a szívem elkezd zakatolni!
Ezt tényleg Te írtad egyedül? :D Hmm..=/ Nagyon ügyes vagy ! ;D Ha folytatod a dal írást.. egyszer méh híres zeneszerző is lehetsz..;)
Egyébként én is 15 éves vagyok.. és ez nekem is inkább a cukii aranyos mint,hogy az öledbe ugorjam...:S Sajnálom.. de szerintem is jobb ha kivered a fejedből .. :S:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!