Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkereső rendezvényre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső rendezvényre megyek ahol 5 percet beszél mindenki férfi minden nővel, majd a végén megjelöli hogy ki volt számára szimpatikus és 1-2 nap múlva megküldik a másik elérhetőségét ( kölcsönös találat esetén ). Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Az 5 percet nyilván el lehet hülyéskedni, de én elég komoly gondolkodású vagyok és szeretem tudni hogy ki a másik így általános ( ha úgy tetszik "sablon" ) kérdéseket szoktam feltenni, illetve mesélni magamról ( amúgy a legtöbben ezt teszik ).

Ilyenkor az egyik ami kérdés mindig felmerül hogy "Mi a munkád". Nyilván itt a társadalmi státuszt, időbeosztást és persze a jó öreg anyagiakat mérik fel a hölgyek.

A munkám, átlagos, irodista munka, átlagbérrel. Nem vagyok rá büszke, nem is szégyenlem de nem akarom hogy ezen 'bukjon' a dolog, hiszen 5 perc alatt valami alapján dönteniük kell.

Ti hogy adnátok elő a fenti irodai munkát hogy jól csengjen, de ne is hazudjak vele? Hogy tudok ebből legjobban kijönni?

júl. 25. 07:45
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
84%

30, én mondjuk akkor is visszakérdeztem volna, mert a kontroller kifejezés teljesen idegen a számomra.

Mint írtam fentebb, a legegyszerűbb a tiszta kommunikáció. Ha valaki ködösít (vagy olyan pozícióba van, amit nem ismerek) akkor felkelti az érdeklődésem a téma. Szerintem ezzel a többség így van.

Továbbra se mindenki aranyásó és nem minden kérdés irányul az anyagi helyzetedre.

Amíg nem kezdesz valamit ezzel az üldözési mániával, nem hiszem, hogy célt érsz.

júl. 26. 08:27
 32/32 A kérdező kommentje:
Ez nem üldözési mánia, ez tény. A nőknek fontos szempont a pénz. Ahogy a férfiaknak a fiatalság és a szépség. Ez már az idők kezdete óta így van.
júl. 26. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!