Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső rendezvényre megyek ahol 5 percet beszél mindenki férfi minden nővel, majd a végén megjelöli hogy ki volt számára szimpatikus és 1-2 nap múlva megküldik a másik elérhetőségét ( kölcsönös találat esetén ). Ti mit tennétek a helyemben?
Az 5 percet nyilván el lehet hülyéskedni, de én elég komoly gondolkodású vagyok és szeretem tudni hogy ki a másik így általános ( ha úgy tetszik "sablon" ) kérdéseket szoktam feltenni, illetve mesélni magamról ( amúgy a legtöbben ezt teszik ).
Ilyenkor az egyik ami kérdés mindig felmerül hogy "Mi a munkád". Nyilván itt a társadalmi státuszt, időbeosztást és persze a jó öreg anyagiakat mérik fel a hölgyek.
A munkám, átlagos, irodista munka, átlagbérrel. Nem vagyok rá büszke, nem is szégyenlem de nem akarom hogy ezen 'bukjon' a dolog, hiszen 5 perc alatt valami alapján dönteniük kell.
Ti hogy adnátok elő a fenti irodai munkát hogy jól csengjen, de ne is hazudjak vele? Hogy tudok ebből legjobban kijönni?
30, én mondjuk akkor is visszakérdeztem volna, mert a kontroller kifejezés teljesen idegen a számomra.
Mint írtam fentebb, a legegyszerűbb a tiszta kommunikáció. Ha valaki ködösít (vagy olyan pozícióba van, amit nem ismerek) akkor felkelti az érdeklődésem a téma. Szerintem ezzel a többség így van.
Továbbra se mindenki aranyásó és nem minden kérdés irányul az anyagi helyzetedre.
Amíg nem kezdesz valamit ezzel az üldözési mániával, nem hiszem, hogy célt érsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!