Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nok, akik sok pasival kalandoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nok, akik sok pasival kalandoznak! Van hatranya?

Figyelt kérdés

Sok ev utan szingli lettem, es elkezdtem randizgatni. Megismertem egy csomo embert es elegge tapadnak a sracok. Mivel meg faj a szakitas, igy jo figyelemelterelesnek tunik... Nem egyszeri alkalmakat keresek, hanem laza kapcsolato(ka)t.

Mar 2-3 randi is elofordult egy heten, egy sraccal fekudtem le, kettovel csok-tapi volt.

A kerdesem, hogy tapasztalatotok szerint van hatranya, ha igy toltom a nyar tovabbi reszet? Nem akarok belecsuszni egy komoly kapcsolatba semmikeppen most, de vagyom az erintesre (es nem feltetlenul szexet ertek ezalatt).

Meg soha nem volt ilyen eletszakaszom, sem laza kapcsolatom, es csak egyszer volt egyejszakasom. 30 folott vagyok.

Ami eddig feltunt, hogy nem olyan szexi a testiseg egy "egynek jo lesz" hangulatu kapcsolatban, mint ha bele vagy zugva a masikba. Ezert eleg magas a lec, amit szerintem az ilyen laza talalkozok nem fognak tudni megugrani. Remelem, hogy nem a lec kerul lejjebb..

Mas szempontok?

Tudom, hogy a gyakori nagy resze konzervativ vagy incel, ugyhogy elore keszulok ra, hogy szurnom kell a valaszokat.

Nok valaszara, tapasztalataira vagyok kivancsi mindenesetre.

júl. 22. 11:54
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
55%

Értem, attól még hülyeség.

Személyes preferencia alapján nekem is taszító néhány dolog. Például sosem venném fel a férjem vezetéknevét, de attól még nem találom ki, hogy ez egy megalázó gyakorlat lenne.

Erről a darabhúsozásról meg illene most már leszokni. Felnőtt, önálló nők vagyunk és rendelkezünk a testünkkel. A laza kapcsolatokban is TUDATOSAN veszünk részt, és jó esetben ugyebár számunkra is kielégülést hoz.

Te is tök tudatos vagy, amikor azt mondod, hogy ez neked nem felel meg. Emiatt vélhetően nem mész bele ilyen szituációlba, és ez szuper. Tudod mit akarsz, és tudatosan döntesz. (Nem ironizálok, amikor azt mondom, hogy ez nagyon pizitív.) De kérlek ne vitasd el ugyanezt a tudatosságot azoktól, akiknek más preferenciái vannak. Nem, továbbra sem darabhúsok vagyunk, hanem felnőtt emebrek, akik tudják, hogy mi a jó nekik. (Ahogyan te is tudod hogy mi a jó neked.)

júl. 22. 12:38
 12/40 anonim ***** válasza:
33%

De a kérdező nincs tisztában azzal, hogy mit akar. Nem akar szexet, de akar is, érintést akar, szex nélkül akár. Ez összeférhetetlen, szerintem a kérdező eléggé össze van zavarodva. Ha egy férfi és egy nő ölelkeznek, simogatják egymást, ott beindul a biokémiai folyamat, a férfinak erekciója lesz, a nő enged, stb, szex, aztán hoppá, mégsem oké.

Itt nem tudatosságról van szó, hanem arról, hogy a kérdező egy olyan dolgot akar ami nem jöhet létre, mert ilyen nincs, egy férfi sem fog simogatni meg ölelgetni egy nőt csak úgy, ott beindul a dolog a férfi részéről. És a kérdező részéről mi indul be, mindneki bizonnyal ugyanaz, itt az van, hogy a kérdező sem tudja, hogy valójában mit akar. Ha tudná, fel sem tette volna kérdést, nem biztos magában, bizonytalan és ingatag, plusz nem tudom értelmezni ezt a érintés szex nélkül dolgot sem. F

júl. 22. 12:45
 13/40 anonim ***** válasza:
0%

12

A kérdező szerintem felnőtt ember, aki majd eldönti, hogy mit szeretne.

júl. 22. 12:49
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Én 34 évesen szabadultam ki előszőr az egyedülállóság világába kettő egymást követő hosszú-hosszú kacslatból.

Azt gondoltam úristen de jó lesz, azt csinálok amit akarok, lefekszek ezzel, lefekszek azzal, mikor milyen kedvem van.

Aztán pofánvágott a valóság, hogy a "csak szex" sok minden csak nem katartikus élmény (számomra)...össze sem hasonlítható azzal amikor valaki iránt érzéseid is vannak.

Vége lett és alig vártam, hogy elhúzzanak a francba.

Már az is kihívás volt, hogy valakit megkívánjak.

Hiába nézett ki jól az illető, egyszerűen többnyire semmit nem váltottak ki belőlem.

júl. 22. 12:57
 15/40 anonim ***** válasza:
Belőlem is kiölte a megkívánás képességét, és még nem tért vissza. Látom, hogy jó pasi, de már csak megrántom a vállam, hogy 'na és?'
júl. 22. 13:05
 16/40 anonim ***** válasza:
35%

Nekem évek óta vannak időszakaim, mikor csak kalandozgatok. Az egyetlen hátránya az lehet, ha belezúgsz és viszonzatlan, vagy ha eltűnik szex után és ez önbizalmi problémákat okoz benned. Nyilván ehhez erős önbizalom kell, tudd, hogy nem ezen múlik az emberi értéked.

Szexet illetően nekem mind hatalmas élmény volt, mivel jó nő lévén mindig jó pasikkal voltam, a szex is jó volt minddel. Ha visszatekerném az időt se csinálnám másképp. 28N

júl. 22. 13:13
 17/40 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az állítólagos "kiégés" érdekelne pl, mert ugyan társkereső emberektől hallottam ezt, hogy egy idő után rezignálnak - de én pont hogy nem keresek olyasféle társat most, nem nagyon vannak elvárásaim (legyen jó fej, figyelmes és szexi).

És persze ha előnyöket tudtok sorolni, az is jöhet!

Tapasztalatszerzés, trükkök az ágyban, önbizalomnövelés..?

júl. 22. 14:09
 18/40 anonim ***** válasza:
45%
#17 én rengeteg pasival voltam már, de ebben nem lehet kiégni, ez csak élvezet. Kiégni a párkeresésben lehet, mikor huszadjára futod ugyanazokat a köröket, és mégse jön össze.
júl. 22. 14:42
 19/40 anonim ***** válasza:
66%
Nem értem miért érdekel más tapasztalata Már túl vagy a szexen és kavarsz. Csak érzed, hogy jó volt, megérte-e. Mindenkinek más az élménye. Tőled függ kivel jársz össze, mikor állsz le. Nem?
júl. 22. 15:45
 20/40 anonim ***** válasza:
41%

Rá fogsz te erre a kalandozásra fázni alaposan főleg e rész miatt:

"Mivel meg faj a szakitas, igy jo figyelemelterelesnek tunik..."

Először ki kéne szőröstől-bőröstől heverni a volt társad, kapcsolatod mert hiába bújsz ágyba akár 10-50 pasival akkor se fogsz túllépni rajta szex által. A figyelemelterelés a tagadási fázis mondhatni. Nem lesz ennek jó vége tutira.

"Nem akarok belecsuszni egy komoly kapcsolatba semmikeppen most, de vagyom az erintesre (es nem feltetlenul szexet ertek ezalatt)."

Aha, szóval inkább belecsúszol alkalmi kapcsolatba valakivel, valakikkel, de azért jólesne a törődés, ölelés, érintés...

"Tapasztalatszerzés, trükkök az ágyban, önbizalomnövelés..?"

Hát igen tapasztalatszerzés lesz akkor is ha valamilyen idiótával fekszel le, vagy valamelyikben keresed az "Igazit" és végül rájössz, hogy fölöslegesen.

Trükkök az ágyban? Eddig mit csináltál a volt pasasoddal? Imádkoztatok térden állva az ágy előtt?

Önbizalomnövelést nem szerezhetsz se szex, se kapcsolat által. ÖNbizalom = belülről fakad, te neked kell saját magadnak növelni.

Egy ideig persze feldobhat, hogy ez-az-amaz lefektetne és ha jól választasz kufircra valakit akkor megölelhet, kedvelhet ő, programozhatok ti simán, de vége lesz hiszen nem vagy túl az exen és önbizalomhiányos, figyelem meg szeretetéhes vagy. Ez így összesen nagyon rossz kombináció.

Te tudod, hogy folytatod-e a laza életmódot, de rendesen meg fogod bánni. Biztos vagyok benne!

júl. 22. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!