Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányokhoz/nőkhöz szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokhoz/nőkhöz szól a kérdésem. Ti mikor szinglik vagytok, de már valaki motoszkál a képben, olyankor még szoktatok szeretőt tartani, kalandozni?

Figyelt kérdés
Ugye mikor van valaki, akit nemrég ismertetek meg. Szimpatikus, de előbb jönnek a kötelező körök. Ismerkedés, aztán néhány randi mire eljuttok a szexig. Szóval az alatt az idő alatt értem.

2018. máj. 5. 22:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Mintha a szex lenne egy emberi kapcsolat fő attrakciója. Csodás dolog, de azért ne lihegd túl!
2018. máj. 5. 22:02
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Olyankor o van a fejemben,eszem agaban sem lenne mast beengedni az agyamba.
2018. máj. 5. 22:08
 3/12 anonim ***** válasza:
48%

Szeretem az egyejszakás kalandokat, de ennyire azért nem kéne túlzásba vinni. Ha valakivel randizgatok, az azért van, mert ő érdekel és rá várok, megtisztelem ezzel és a lelkiismeretem is tiszta.

21L

2018. máj. 5. 22:14
 4/12 anonim ***** válasza:
39%
Sok nő (tisztelet a kivételnek) kapcsolat alatt is simán kavar más pasasokkal, ha úgy van, na meg sok nő gondolja, hogy a pasik milyen buták úgyse jönnek rá hogy mi történik a háttérben.
2018. máj. 5. 22:16
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Nem, csak rákoncentrálok teljes szívemből.

Mondjuk egyszer sem érte meg :)

2018. máj. 5. 22:18
 6/12 anonim ***** válasza:
56%
Akkor sem szoktam, ha nem motoszkál senki a képben.
2018. máj. 5. 22:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Volt olyan, hogy valaki már felcsigázta a fantáziámat, de valahogy nem akaródzott összejönni a dolog, ezért próbáltam mással is ismerkedni, akár kaland céljából, hátha felráz a dolog, de nem ment. Van, aki képes rá, én megpróbáltam, és nem az a típus vagyok.
2018. máj. 5. 22:49
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem, én nem tudnék úgy együtt lenni valakivel, hogy közben másra gondolok. Ha tudnék, akkor valószínűleg az, akivel éppen ismerkedek mégse érdekel annyira.
2018. máj. 5. 23:04
 9/12 anonim ***** válasza:
72%

Kicsit nehéz a felfogásom így reggel. De ha valakivel rendszeresen találkozunk, kedveljük egymást és van szex, akkor nem vagyok szingli.

Ha szingli vagyok, akkor senki nincs, csak szexre se.

Csak ti pasik gondolkodtok így, hogy egyelőre csak dugtok, igaz, egy éve összejártok, de te még szingli vagy. Nyugodtan ismerkedhetsz.

Na, én meg emiatt a hozzáállás miatt maradok szingli!

2018. máj. 6. 07:46
 10/12 anonim ***** válasza:
95%

#9 Csak ti pasik gondolkodtok így, hogy egyelőre csak dugtok, igaz, egy éve összejártok, de te még szingli vagy.

..akivel csak szexelni jársz össze, az hogy lenne már a párod? Ezt hívják szexkapcsolatnak, egy rendes párkapcsolatban randizgattok is, bemutatjátok egymást a szülőknek, részt vesztek egymás életében.

2018. máj. 6. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!