Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokhoz/nőkhöz szól a kérdésem. Ti mikor szinglik vagytok, de már valaki motoszkál a képben, olyankor még szoktatok szeretőt tartani, kalandozni?
Szeretem az egyejszakás kalandokat, de ennyire azért nem kéne túlzásba vinni. Ha valakivel randizgatok, az azért van, mert ő érdekel és rá várok, megtisztelem ezzel és a lelkiismeretem is tiszta.
21L
Nem, csak rákoncentrálok teljes szívemből.
Mondjuk egyszer sem érte meg :)
Kicsit nehéz a felfogásom így reggel. De ha valakivel rendszeresen találkozunk, kedveljük egymást és van szex, akkor nem vagyok szingli.
Ha szingli vagyok, akkor senki nincs, csak szexre se.
Csak ti pasik gondolkodtok így, hogy egyelőre csak dugtok, igaz, egy éve összejártok, de te még szingli vagy. Nyugodtan ismerkedhetsz.
Na, én meg emiatt a hozzáállás miatt maradok szingli!
#9 Csak ti pasik gondolkodtok így, hogy egyelőre csak dugtok, igaz, egy éve összejártok, de te még szingli vagy.
..akivel csak szexelni jársz össze, az hogy lenne már a párod? Ezt hívják szexkapcsolatnak, egy rendes párkapcsolatban randizgattok is, bemutatjátok egymást a szülőknek, részt vesztek egymás életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!