Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de valami motoszkál bennem, ti hogy bírjátok?
Sziasztok!
Négy éve élek párkapcsolatban, az utóbbi időben pedig eléggé ellaposodott ez a dolog. Bármixerként rengeteg nővel találkozom és sok telefonszámot kapok akaratlanul is, illetve a flörtölés a munkám része. De nem csak munka közben, az utcán, a fitneszteremben, bárhol, nők kereszttüzébe kerülök néha, valahogy szóba elegyedek velük és egyre nehezebben bírom azt,hogy le vagyok kötve. Ti ez ellen hogy védekeztek, hogy bírjátok ki ? Időszakos állapot ?
Egyébként nagyon szeretem páromat.
25/F
Én úgy, hog nekem külsőre és belsőre is a párom a num1. Meg hát tudod...szeretem is, meg ilyne mindenféle nyálduma.
Ha 10000en akarnának a kegyeimért jönni, az se érdekelne.
Csak az inog meg, aki....
Szerintem döntés kérdése. Egy hosszútávú kapcsolatban nem lesz meg mindig az újdonság varázsa. De ennél fontosabb értékek is vannak. Ha úgy érzed, hogy ellaposodott a kapcsolat, dobd fel! Ne félj a párod segitségét is kikérni ebben! Közösen tegyetek a kapcsolatért!
Fő a tudatosság. Ez olyan, mint mikor tudod, hogy ha kosit vezetsz, akkor nem iszol alkoholt. Ha ittál, nem ülsz a volán mögé. Ez is, a párkapcsolati hűség is tudatosság, döntés, akarat kérdése.
előbb-utóbb megcsalás lesz a vége.
speciel úgy lehet bírni, hogy ha TÉNYLEG szeretjük a párunkat, akkor eszünkbe sem jut más, legyen bármekkora a kísértés.
Csak az inog meg, aki....
Aki ember, aki a valóságban él, nem próbálja meg elhitetni magával, hogy valami mézes-mázas hálivúdi nyálfilm az élet, akinek van annyi esze, hogy tudja, az élet nem fekete-fehér, de legfőképp nem hazudozik ilyeneket, pláne nem anonim fórumokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!