Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem, de valami motoszkál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, de valami motoszkál bennem, ti hogy bírjátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Négy éve élek párkapcsolatban, az utóbbi időben pedig eléggé ellaposodott ez a dolog. Bármixerként rengeteg nővel találkozom és sok telefonszámot kapok akaratlanul is, illetve a flörtölés a munkám része. De nem csak munka közben, az utcán, a fitneszteremben, bárhol, nők kereszttüzébe kerülök néha, valahogy szóba elegyedek velük és egyre nehezebben bírom azt,hogy le vagyok kötve. Ti ez ellen hogy védekeztek, hogy bírjátok ki ? Időszakos állapot ?

Egyébként nagyon szeretem páromat.

25/F

2018. ápr. 2. 23:36
 1/10 anonim ***** válasza:
En azt mondom, ez legyen a legnagyobb bajod az életben.
2018. ápr. 2. 23:39
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Én úgy, hog nekem külsőre és belsőre is a párom a num1. Meg hát tudod...szeretem is, meg ilyne mindenféle nyálduma.

Ha 10000en akarnának a kegyeimért jönni, az se érdekelne.

Csak az inog meg, aki....

2018. ápr. 2. 23:40
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem döntés kérdése. Egy hosszútávú kapcsolatban nem lesz meg mindig az újdonság varázsa. De ennél fontosabb értékek is vannak. Ha úgy érzed, hogy ellaposodott a kapcsolat, dobd fel! Ne félj a párod segitségét is kikérni ebben! Közösen tegyetek a kapcsolatért!

Fő a tudatosság. Ez olyan, mint mikor tudod, hogy ha kosit vezetsz, akkor nem iszol alkoholt. Ha ittál, nem ülsz a volán mögé. Ez is, a párkapcsolati hűség is tudatosság, döntés, akarat kérdése.

2018. ápr. 2. 23:41
 4/10 anonim ***** válasza:
24%
Ha no lennel, prostinak hivnanak.
2018. ápr. 2. 23:56
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

előbb-utóbb megcsalás lesz a vége.

speciel úgy lehet bírni, hogy ha TÉNYLEG szeretjük a párunkat, akkor eszünkbe sem jut más, legyen bármekkora a kísértés.

2018. ápr. 2. 23:59
 6/10 anonim ***** válasza:
UTOLSONAK NAGYON IGAZA VAN
2018. ápr. 3. 05:05
 7/10 anonim ***** válasza:
UTOLSONAK NAGYON NINCS IGAZA
2018. ápr. 3. 07:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Lassan 4 éve vagyok a párommal, de teljesen hidegen hagy bárki más. Nagyon ragaszkodunk egymáshoz nagyon erős a kapocs, egyikünkben sem merül fel még gondolati szinten se.
2018. ápr. 3. 08:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kapaszkodjatok: bennem meg többször felmerült az évek alatt 1-1 ilyen kístésnél a gondolat. De sosem csaltam meg a páromat. (És szerintem a hűség a kísértésnél kezdődik igazán. Úgy könnyű hűségesnek lenni, ha nincs kísértés..)
2018. ápr. 3. 21:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Csak az inog meg, aki....

Aki ember, aki a valóságban él, nem próbálja meg elhitetni magával, hogy valami mézes-mázas hálivúdi nyálfilm az élet, akinek van annyi esze, hogy tudja, az élet nem fekete-fehér, de legfőképp nem hazudozik ilyeneket, pláne nem anonim fórumokon.

2018. ápr. 7. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!