Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok, akik sok pasival kalandoznak! Van hatranya?
Sok ev utan szingli lettem, es elkezdtem randizgatni. Megismertem egy csomo embert es elegge tapadnak a sracok. Mivel meg faj a szakitas, igy jo figyelemelterelesnek tunik... Nem egyszeri alkalmakat keresek, hanem laza kapcsolato(ka)t.
Mar 2-3 randi is elofordult egy heten, egy sraccal fekudtem le, kettovel csok-tapi volt.
A kerdesem, hogy tapasztalatotok szerint van hatranya, ha igy toltom a nyar tovabbi reszet? Nem akarok belecsuszni egy komoly kapcsolatba semmikeppen most, de vagyom az erintesre (es nem feltetlenul szexet ertek ezalatt).
Meg soha nem volt ilyen eletszakaszom, sem laza kapcsolatom, es csak egyszer volt egyejszakasom. 30 folott vagyok.
Ami eddig feltunt, hogy nem olyan szexi a testiseg egy "egynek jo lesz" hangulatu kapcsolatban, mint ha bele vagy zugva a masikba. Ezert eleg magas a lec, amit szerintem az ilyen laza talalkozok nem fognak tudni megugrani. Remelem, hogy nem a lec kerul lejjebb..
Mas szempontok?
Tudom, hogy a gyakori nagy resze konzervativ vagy incel, ugyhogy elore keszulok ra, hogy szurnom kell a valaszokat.
Nok valaszara, tapasztalataira vagyok kivancsi mindenesetre.
Természetesen van hátránya, de minek nincs? Szerintem annyi lehet/lesz a hátulütője, hogy még úgy állsz hozzá, hogy jólesne az érintés, közelség valamelyik szexpartnerbe/dugópajtiba bele fogsz "szerelmesedni" mert hiányzik neked a közelség és az érintés nem pont szexuális téren. Maga az érzésbe fog belebonyolódni inkább mint tényleg szerelmes lennél.
Ha a másik ugyanúgy jár/járna mint te akkor is szar lesz az egész mert hát hamis lesz/lenne. Vagy ha netán tényleg szerelmes lesz valamelyikőtök a másik nem fogja viszonozni.
Ami nyilván mint komoly kapcsolat céljából is ugyanúgy előfordulhat, de így komplikáltabb a szituáció.
Szerintem az is elő jöhet/elő tör, hogy megalázva fogod magad érezni hiába tudnád/fogod tudni, hogy te ugyanúgy használod/használnád a másikat.
Nyomós indokkal tetted fel a kérdést: nem vagy magadban biztos és ez már probléma...
Igen, bár csak társkeresős ismerkedéssel. Lehet, hogy élőben ismerkedve más a hatás, máshogy csapódnak le dolgok vagy könnyebb jó partnert kifogni, ezt nem tudom.
Én ebből kifolyólag tavaly novemberben voltam utoljára valakivel. Azóta nem tudom rávenni magam. Pedig magára a szexre és a fizikai intimitásra, érintésre lenne igényem nekem is, elég nagy. De egyetlen porcikám sem kíván még egy nulla, lelombozó, semmi különös élményt... Mindezt hosszas készülődést követően, hogy tökéletes legyek tetőtől talpig, lelkesedve, ráizgulva, hogy na, végre, most majd... Aztán a várt hatás elmarad, valami felejthető kis reszelés lesz belőle kb.
Számomra az egyetlen hátrány az volt, hogy elég sok időt felemésztettek ezek az ismerkedések. Más problémát én személyesen nem tapasztaltam.
Nyilván meg kell válogatni, hogy az ember kivel fekszik le (vannam pasik, akikről lesír, hogy önző fszkalapok), de ha jól érzed magad, tetszik a partnered, akkor hajrá. Néha kellenek ilyen időszakok is.
Ez baromság, hogy megalázó.
Tök oké, ha valaki nem szereti a laza kalandokat (!), de semmi megalázó nincs abban, hogy két cselekvőképes felnőtt ember, minden nyomástól mentesen, kölcsönös vonzalomból összejár.
#7:
Nekem megalázó, hogy csak egymás testét használjuk egyszeri alkalommal, illetve pl. minden hétvégén még az egyikünk meg nem unja a másikat. De lejegyeztem, hogy mindenki azt csinál amit csak akar. Nem akarom megváltoztatni más véleményét. Viszont az 100%, hogy a kérdező se érzi jól magát a bőrében ha feltette itt a kérdést vajon milyen hátrányai vannak. Személyes véleményem szerint az, hogy úgy érzi magát az ember mint egy darab hús még akkor is ha a másik nem igazán viselkedik vele úgy, de mégse akar szintet lépni.
Ha úgy érzed erre van szükséged, meg erre vágysz, akkor belefér egy hot girl summer. Az jó, ha látod, hogy nem állsz készen kapcsolatra - viszont akkor ezt így kommunikáld a partnerek felé is és így viselkedj.
Szerintem a legtöbb nőnek van ilyen időszaka egyébként, ha másért nem is, csak kíváncsiságból. Nekem is volt, és nem szégyellem. Kifejezetten hátrányát én nem érzékeltem (persze mindig óvszerrel védekezz, legyél biztonságban az adott személyekkel minden szempontból), akkor és ott tanulságos időszak volt magamra nézve. Számomra visszatekintve egy ideig izgalmas a pezsgés, az új emberek, az önbizalom, ami ezzel jár, de aztán unalmassá vált. Egy idő után másra vágytam, amikor más készen álltam valami többre ezeknél a felszínesebb kapcsolódásoknál.
(Abban pedig egyetértek, hogy az egyéjszakásoknál általában a szex minősége nem a legjobb, nem egyenlő egy jól összeszokott, szexualitásukat egymás mellett biztonságban megélni tudó pároséval. Dehát eleve gondolj bele, minden első szex egy adott partnerrel a legbénább általában, amikor még nem ismeritek egymást. Attól függetlenül, még nem feltétlen rossz, csak ügyetlen.)
Go girl! :)
Bár én egy nőgyűlölő férfi vagyok, de amiket olvastam, különböző pszichológiai szakkönyvekben, cikkekkben, szakirodalmat ezzel kapcsolatban, ez egyszerűen szólva olyan, mintha alkoholba folytatnád a dolgot, a végén kb ugyanolyan károkat fogsz elszenvedni, mintha pl alkoholra, vagy valamelyik könnyű, vagy keménydrogra szoknál rá.
Amit fentebb írnak azt a szakkönyvek is leírják, hogy egy idő után személyiség vesztés/torzulás következik be, mert pótolni szeretnél valamit, de nem tudsz, mert hiányzik a fő alkotóelem, a szerelem, ami felülír mindent.
Sajnos nagyon kevesen tudják ezt kontroll alatt tartani, hogy szexkapcsolat érzelmek nélkül, vagy érzelmek szerelem, szex nélkül, eléggé betudja vinni az ember elméjét és érzelmeit az erdőbe, és ennek a vége általában a kiégés, azt pedig nagyon nehéz bírni, minden annyira unalmas, vontatott, megszokott, bevett, hétköznapi, ismert lesz, mint ahogy az #1 írja, hogy már egy hajmosást is csak időpzarlásnak fogsz érezni, mert tudni fogod, hogy ez is csak egy újabb zsákutca lesz a pasival.
Én a helyedben, legelábbis a szakkönyvek azt írják, hogy egyedül kell megrágni ezt, hiányzik az exed, még nem semleges, ha nem adsz elég időt magadnak, hogy valamilyen szinten semlegessé váljon, jöhet akár a szőke herceg fehér lovon, akkor is halálra lesz ítélve a dolog.
Én óva intelek attól, hogy nagyon belemerülj ebbe az életbe amiben most vagy, inkább próbálj meg magadba merülni, a saját gondolataid közt kutakodj, ismerd meg önmagad önmagad által, adj időt magadnak, ne félj az időtől, erényt, erőt és ismeretet érdemes ezalatt tanulni, kovácsolni.
Veszélyesek a társkeresők, illetve a sok randi is veszélyessé tud válni egy idő után, mértékletesen és gondosan előrelátóan kell cselekedni, hogy megóvd magad a jövőbeli járulékos károktól, amiket a jelenlegi "életstílusod" már igen szépen kezdi letenni az erős vasbeton alapokat ahhoz, hogy aztán szembesülj a kiegés szörnyű és sivár állapotával. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!