Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajoknak mennyire vonzó, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajoknak mennyire vonzó, ha igényes egy pasi?

Figyelt kérdés

Olyan alap dolgokra gondolok, hogy nincs rocker vagy rágott körme, hanem rövidre van vágva és tiszta.

Szóval tényleg ilyen alap dolgok mint a tisztálkodás (külső fülkagylót és hallójáratot sem kifelejtve), szarás után tusfürdős seggmosás, stb stb

2024. júl. 21. 21:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%

"A többivel egyetértek, hogy gáz, de a bőrkeményedést azt azért hagyjuk ki ebből a sorból."

A talpunkon járunk, mégis úgy tartja a világ, hogy a nő lába mindig legyen babapuha. Pedig a talpon is pontosan azért keményedik meg a bőr, mint az ujjakon meg a kezen. De ugye azt el kell nézni, mert a férfiaktól nem lehet, nem szabad elvárni, hogy összeszedjék magukat.

2024. júl. 22. 12:13
 12/14 anonim ***** válasza:
71%

Nem kell rögtön átmenni femináciba, nem azt írtam, hogy "a férfiak esetében hagyjuk ki a bőrkeményedést a sorból"

Azt írtam, hogy "a bőrkeményedést", mint olyat ne soroljuk az igénytelenség témakörbe. Úgy általánosságban. Életemben senkitől sem hallottam még, hogy "fú randiztam már egy ideje egy kedves csinos nővel, aztán amikor ágyba kerültünk volna megláttam a bőrkeményedést a nagylábujján sarkon fordultam és még a lépcsőházban járva tiltottam"

Aki ilyet tesz, azzal meg nem kell foglalkozni.

2024. júl. 22. 12:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
12, pasiként nem is tudod, milyeneket csinálnak más pasik. Ezekkel meg nem lehet nem foglalkozni, hisz valamennyire intim a kapcsolat, mire ágyba kerül két ember. Nálam legalábbis.
2024. júl. 22. 13:21
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
De remélem, jólesett a feminácizás.
2024. júl. 22. 13:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!