Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizom egy csávoval de az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizom egy csávoval de az exei neve rávannak tetováltatva? Mit szólnátok? 🤣

Figyelt kérdés

Együtt voltunk mikor meglattam ... legalább 3 exenek rajta van ..vagyis kivannak lezerezve de valamennyire latszanak

Elegge kiabranditott..

O meg mindig magyarazza a hulyesegeit es nem erti tulajdonkepo ezzel mi a gond 🤣

A masik gond nyilvan,hogy parkapcsolatban van.

En nem akarok ra varni. Azt mondja tolem eltekintve is ott hagyna mer nem mukodik.

Es felvan haborodva ha azt hiszem velem is megcsinalna mindezt🤣 Ja az o neve is rajta van nyilvan

Szerintem agyban valami gond van

Kiabrandito szerintem..

Magyarazhatja a tetkot is ezert meg azert meg kotosesi zavarok meg minden hulyesegre fogja.

Megcsinalja az elsot akkor egy epp ember rajon hogy ez folosleges meg gaz 🤣 nem o a tobbinel is elkoveti mindezt 🤣

28 a csavo 🤣

Nagyon tetszene meg odalennek erte de mar kezdek ezektol kiabrandulni

#megcsalás #Extetkó #Exnévtetkó
2024. júl. 20. 12:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
94%
Párkapcsolatban van és téged a tetkók érdekelnek? Nem is ismerkednék vele, de te még csak most kezdesz kiábrándulni belőle?😂
2024. júl. 20. 12:15
 2/25 anonim ***** válasza:
93%
Kezdj vele kapcsolatot, vedd rá hogy a te neved a farkára tetováltassa, és utána hagyd ott.
2024. júl. 20. 12:16
 3/25 anonim ***** válasza:
87%
Van barátnője és te a tetkóin vagy fennakadva??? Azzzzigen. 😂
2024. júl. 20. 12:19
 4/25 anonim ***** válasza:
91%

Ha tényleg lány vagy, eléggé színvonal alatti! Az egész sztorid, a "csávó" elnevezés, meg így kompletten az egész szituáció full proli.

Ha meg egy kamus, unatkozó fiú vagy, akkor meg tárgytalan a részemről.

2024. júl. 20. 12:29
 5/25 anonim ***** válasza:
80%
Te sem vagy jobb, összeilletek.
2024. júl. 20. 12:38
 6/25 anonim ***** válasza:
Még gyerek:)
2024. júl. 20. 12:42
 7/25 anonim ***** válasza:
25%
Vilt tetkó, el lett távolítva a tetkó, el lett magyarázva miért lett tetkó és miért lett eltávolítva a tetkó. Mit csináljon? Nyúzassa le a bőrét? Innentől szerintem te vagy az idióta. Mondom ezt úgy, hogy a tetkó nekem offos.
2024. júl. 20. 12:46
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Eközben valahol ül halál nyugodtan a srác barátnője, aki boldog és nem gyanakszik, mert annyira szereti a pasi, hogy a nevét is magára tetováltatta 😀💩
2024. júl. 20. 12:51
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Gyanús, hogy a pasinak háreme van most is
2024. júl. 20. 12:54
 10/25 anonim ***** válasza:
60%
28 a csávó? Akkor már van vagy 5-6 gyereke 3-4 gádzsitól! :)
2024. júl. 20. 12:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!