Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megszakítsam a kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakítsam a kapcsolatot ezek miatt vagy várjak?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy férfival, akivel komoly kapcsolatot tervezünk. Nagyon érzékeny vagyok a szagokra, és emiatt rettenetesen zavar, hogy az egyik foga szuvas és borzalmas szájszaga van. Emellett pedig izzadós fajta, és szabadtéren mindig megizzad. Az ilyen helyzetekben nem esik jól a közelsége és nem akarom megcsókolni. Azért sem értem ezt, mert egy okos, diplomás emberről van szó, aki vezetői pozícióban van. Biztosan ő is érzi, akkor miért nem ad magára? 36N 41F
2024. júl. 20. 08:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Az izzadással nem tud mit kezdeni, a fogával igen.

De a leírásod alapján nem egymást keresitek, jobb ezt mielőbb abbahagyni.

2024. júl. 20. 08:43
 12/18 anonim ***** válasza:
31%

Én megmondanám neki. Azert a jó édesanyját az ilyennek.

Én megírnám, hogy olyan ember, aki a randira ápolatlanul büdösen jön az nem hozzám való.

Ha észbe kap, jó neki.

2024. júl. 20. 08:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Ok nélkül is kidobhatsz valakit. Szerintem ha okos lenne, akkor nem lenne hónapokig szuvas foga és nem érkezne igénytelenül a randira (persze ha akar tőled valamit).
2024. júl. 20. 09:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Az indok csak megvaltoztatáshoz kell, kidobáshoz nem mivel lehet màsnak megfelel így is.
2024. júl. 20. 09:23
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért 35-38 fokban (napon több) nehéz lenne nem megizzadni.

A szájszag más, nem hinném hogy 1 db szuvas fog okozza.

2024. júl. 20. 09:28
 16/18 anonim ***** válasza:
46%
Megmondod neki hogy nem azt érzed amit kellene hanem egy undorító elviselhetetlen rothadt szájszagot érzel és emiatt úgy kiábrándultál belőle hogy nem akarsz vele többet találkozni. Ez biztosan szíven fogja ütni,talán még aznap foglalni fog egy időpontot egy magánfogorvoshoz és a kövezkező randipartnerénél legalább ez a gond nem lesz. Amíg valaki nem közli vele frankón hogy mi a szitu addig szerintem az a fog ott fog teljesen elrohadni a szájában.
2024. júl. 20. 09:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy szuvas fog (hacsak nem nagyon gyulladt, vagy tályogos) nem okoz rossz szájszagot, ott más is van.

Az izzadás ebben a baromi hőségben természetes. Én kijövök a zuhany alól és 5 percen belül már ugyanúgy folyik rólam a víz és ragadok, mintha mi sem történt volna.

Valószínűleg neked az ő "alap illata" nem tetszik, ami szükséges a vonzalomhoz.

Én (nőként) ebben a melegben "szégyellem" a "szagomat", a párom pedig illarnak hívja és imádja. Meg van ennek a háttere, olvass utána. Amúgy nekem is volt párom, aki iszonyúan tetszett, de a "szagát" nem bírtam (fürdés után sem).

2024. júl. 20. 12:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Erdekes, mi van férfiakkal mostanság, kettővel is találkoztam nemrég és mindkettejüknek irtó szajszaga volt, én nem is értem ..
2024. júl. 20. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!