Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megszakítsam a kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakítsam a kapcsolatot ezek miatt vagy várjak?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy férfival, akivel komoly kapcsolatot tervezünk. Nagyon érzékeny vagyok a szagokra, és emiatt rettenetesen zavar, hogy az egyik foga szuvas és borzalmas szájszaga van. Emellett pedig izzadós fajta, és szabadtéren mindig megizzad. Az ilyen helyzetekben nem esik jól a közelsége és nem akarom megcsókolni. Azért sem értem ezt, mert egy okos, diplomás emberről van szó, aki vezetői pozícióban van. Biztosan ő is érzi, akkor miért nem ad magára? 36N 41F
2024. júl. 20. 08:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Mire vársz?!
2024. júl. 20. 08:11
 2/18 anonim ***** válasza:
65%

Ha igényes lenne a pasi, nem lenne szuvas foga és utána ismerkedne! Szerintem igényes embereknél alapelvárás, hogy járjon rendszeresen fogorvoshoz a partnerük, illetve találkozás előtt fogmosás (jobb esetben fogselyem és szájvíz is) ... Ha valaki büdi szájjal képes a partnerével találkozni, és még nem is gondol rá, hogy itt probléma van, az iszonyúan lelombozó!

Az izzadásra vannak jó izzadásgátlók, mondjuk én csak hónaljra használva ismerem, nem tudom teljes testtel mit lehetne tenni... az biztos, hogy találkozás előtt illik fürdeni, de ha egyszerűen büdi, és ragad, taszító így vele találkozni, akkor mégis miről beszélünk? Kellene neked a vezető beosztású pasi státusza, azért vacilálsz? 100% red flag ez szerintem, nekem ez nem fér bele hogy undorodjak a pasitól aki terveim szerint a párom lesz..

2024. júl. 20. 08:14
 3/18 anonim ***** válasza:
94%

Há igen, ennyire nem találni férfit annyi selejt van, hogy ez másoknak már kèrdés, hogy talán ez még elmegy?

Nálam kizárt lenne. Fene se tanitgatna nevelgetne egy ferfit igényesre ápoltra(vagy akárhogy is de jobbá tenni) hogy aztán meg becsajozik lelép. Mert így szokták.

2024. júl. 20. 08:16
 4/18 anonim ***** válasza:
80%

És akkor gondolj bele, amikor egy autószerelőnek is van párkapcsolata, mint én:

Olaj/füstszagú, tele sérülésekkel, agyonizzadt melósruhában, munkavédelmi bakancsban, az esetek többségében olajos hajjal, fejjel.....

2024. júl. 20. 08:16
 5/18 anonim ***** válasza:
58%
Más az autószerelő. Ismerek szerelőket akik igényesek pl nem jár munkásruhában es a körme is minden nap tiszta.
2024. júl. 20. 08:17
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezért egy kérdést ki kellett írni? Komolyan?

Várjál szépen a vezető beosztású lovagodra, idővel betömődik a fog, az izzadás megszűnik, és boldog pár lehettek.

2024. júl. 20. 08:20
 7/18 A kérdező kommentje:

Az teljesen más helyzet #4

Ő egy randira jön el ápolatlanul, te pedig fizikai munkát végzel, természetes, hogy nem leszel munka végére kifogástalan állapotban.

2024. júl. 20. 08:23
 8/18 A kérdező kommentje:
Csak az érdekel, hogy emiatt “kidobhatom-e”. Mit mondjak neki?
2024. júl. 20. 08:24
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Annyit mondj neki, hogy nem egymást keresitek. 40-es embert nem feladatod megtanítani arra, amit az anyja elmulasztott 35 évvel ezelőtt.
2024. júl. 20. 08:29
 10/18 anonim ***** válasza:
85%
Mi az, hogy "kidobhatom-e"???? 36 éves vagy könyörgöm! Akkor szakítunk meg egy ismerkedést, amikor csak akarunk! Nem kell belemenni nagy indoklásba, megmondod neki, hogy bocsi, nem érzem azt, amit szerintem kellene (mondjuk egy jóillatú parfümöt :D), ezért nem szeretném folytatni.
2024. júl. 20. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!