Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnátok egy esélyt ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok egy esélyt ennek a helyzetnek?

Figyelt kérdés

Megismertem egy pasit, társkeresőn, nagyon kedves es eszes pasinak tűnt, türelmes ….elvalt rég van 2 nagy gyereke.

Képei alapjan jóképű.

Egykorúak vagyunk.

Egy idő utan eléggé feszegette a szex témát, de leállítottam.

En is rég elvaltam es nem volt szerencsem egy kapcsolattal sem.

Vegül beszéltünk is kamerán es akkor lattam, hogy súlyos beszédhibás.

Szólt előre mielőtt hívott volna, hogy nehezen lehet érteni amit mond, mert lassan beszél. Nem értettem, hogy miről beszel, valami apróságra gondoltam.

Végül lattam, (videón hívott messengeren) hogy nagyon nehezen érthető amit mond, mert nagyon orrhangon beszel. Lehet szájpadhasadékkal született nem tudom, de alig értettem amit mondott, hiaba kerdeztem mit mond többször, végül kínomban tettem, hogy hallom es általában egyetértettem. Ki tudja mire mondtam igent.

Írásban jól ment a kommunikáció, helyesen ír es nagyon kedves.

Most azt mondta hogy nem akar elveszíteni es nagyon tetszem neki es minden vágya, hogy együtt legyünk. vágyik.

Munkája van

Ma autóval akar jönni hogy végre láthasson másik városban lakik

Mondtam neki, hogy vesztegeti a benzint mert nem szexelek első látásra, es amúgy se nagyon szeretek dejtingelni es csak szórakozás miatt vagyok a tinderen, de hajthatatlan látni akar. Mondtam h nem érem meg a benzint, de este 21 óra utan levezet hozzámig 111 kilometert, csak epp hogy lásson es utana hazamegy.

Mondtam neki h ez sok lesz neki es penteken dolgozik nem kene pont ma, lehetne szombaton de meghozta a döntest.

2024. júl. 18. 21:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én nehezen tudom elképzelni az a helyzetet, amikor - hogy egy fiktív címet mondjak - nem akarom elmondani valakinek a címemet, de elszólom magam, hogy (a várost már mondjuk tudja), "a Hársfa utca 24. szám alatt lakom".
2024. júl. 18. 21:41
 12/20 anonim ***** válasza:
85%

Röviden összefoglalva:

Te nem tudsz nemet mondani.

Ő meg nem érti a nemet.

Nem lennék nyugodt a helyedben.

2024. júl. 18. 21:43
 13/20 A kérdező kommentje:

Szóltam neki hogy hagyjuk máskorra vagy 5 sms ben kérleltem.

Könyörgött h jöhessen de vegul megertette!

2024. júl. 18. 21:45
 14/20 anonim ***** válasza:
85%

Ne haragudj, ne középkorú létedre elég szerencsétlen van.

Most se azt mondod neki, hogy nem akarsz vele találkozni, semmit nem akarsz tőle, hanem, hogy majd máskor. Meg is érdemlitek egymást.

2024. júl. 18. 22:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"a pucsítüs fotódon felejtett metaadataid segítségével"

Ez micsoda? Tényleg meg lehet nézni a CÍMET?

2024. júl. 18. 22:06
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A pasi akaratos, követelőző már az elején, mi lesz akkor később? Gondolod, hogy akkor személyesen az ilyen figurák nem kezdenek el követelőzni, ott hirtelen megértő jófej emberré változnak egy nem hallatán?

Amúgy is mi a francnak akarnál találkozni vele, ha nem jön be??? Nem csak a saját, de a másik ember idejét is pazarlod.

Igen, jogodban áll a tinderen lenni. Viszont lehetnél olyan korrekt, hogy a jelentkezőknek megmondod, most csak cseverészni akarsz on-line és nem akarsz senkivel sem találkozni személyesen.

2024. júl. 18. 22:14
 17/20 A kérdező kommentje:
Írja a profilomon
2024. júl. 18. 22:18
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy nem jön be, hanem h adnátok egy esélyt egy beszédibásnak?
2024. júl. 18. 22:20
 19/20 A kérdező kommentje:

Na már nem kell aggódni érte, mert felhívott a whatsappon es megint próbálkozott es mondtam nem, de közben lattam h van egy hívása és mondta h visszahív, tehát valaki már hívta. Ha nem én, van másik. De hat egy ilyen inszisztens embernek normális , hogy van pár, annak nagyon kell a szex. Beszedhiba ide oda.

Nem kell félteni

2024. júl. 18. 22:37
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

"de hajthatatlan látni akar"

Esélyt? Egy olyan pasinak, aki már a neten is erőszakos? Szó nem lehet róla.

Persze, hajthatatlan, most látni akar, aztán személyesen majd hajthatatlanul d.ugni akar, aztán hajthatatlanul el akarja adni a vesédet.

Normális pasi nem rohan este 11-kor egy még nem is ismert nőhöz, a nő kimondott kívánsága ellenére. Felejtős.

2024. júl. 19. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!