Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnátok egy esélyt ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok egy esélyt ennek a helyzetnek?

Figyelt kérdés

Megismertem egy pasit, társkeresőn, nagyon kedves es eszes pasinak tűnt, türelmes ….elvalt rég van 2 nagy gyereke.

Képei alapjan jóképű.

Egykorúak vagyunk.

Egy idő utan eléggé feszegette a szex témát, de leállítottam.

En is rég elvaltam es nem volt szerencsem egy kapcsolattal sem.

Vegül beszéltünk is kamerán es akkor lattam, hogy súlyos beszédhibás.

Szólt előre mielőtt hívott volna, hogy nehezen lehet érteni amit mond, mert lassan beszél. Nem értettem, hogy miről beszel, valami apróságra gondoltam.

Végül lattam, (videón hívott messengeren) hogy nagyon nehezen érthető amit mond, mert nagyon orrhangon beszel. Lehet szájpadhasadékkal született nem tudom, de alig értettem amit mondott, hiaba kerdeztem mit mond többször, végül kínomban tettem, hogy hallom es általában egyetértettem. Ki tudja mire mondtam igent.

Írásban jól ment a kommunikáció, helyesen ír es nagyon kedves.

Most azt mondta hogy nem akar elveszíteni es nagyon tetszem neki es minden vágya, hogy együtt legyünk. vágyik.

Munkája van

Ma autóval akar jönni hogy végre láthasson másik városban lakik

Mondtam neki, hogy vesztegeti a benzint mert nem szexelek első látásra, es amúgy se nagyon szeretek dejtingelni es csak szórakozás miatt vagyok a tinderen, de hajthatatlan látni akar. Mondtam h nem érem meg a benzint, de este 21 óra utan levezet hozzámig 111 kilometert, csak epp hogy lásson es utana hazamegy.

Mondtam neki h ez sok lesz neki es penteken dolgozik nem kene pont ma, lehetne szombaton de meghozta a döntest.

2024. júl. 18. 21:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem erőszakos és fura az alapján amit leírtál. Üzenetben bárki lehet kedves, de tiszteletben kéne tartania hogy azt mondtad hogy ne jöjjön, szerintem az ilyen embernek mondhatnál nemet a szexre is, kb nem fogja érdekelni. Én lekoptatnám.
2024. júl. 18. 21:14
 2/20 anonim ***** válasza:
74%
magyon meg akar dugni
2024. júl. 18. 21:14
 3/20 anonim ***** válasza:
95%

Mindketten megéritek a pénzeteket :(

Te felnőtt, gondolom inkább középkorú, mint tini-fiatal felnőtt nőként azt se tudod kit-mit akarsz, nem szeretsz “détingelni” (?? Igen, beszélünk többen is angolul, de tudtad, hogy van erre magyar szó is? Gáz ez így..), de kelleted magad meg nem is tudod meg csak szórakozol, játszadozol…

A férfi meg egy nagy RED FLAG - tessék, örülj, itt egy hasonló trendykke-fancykeee déjtinges szakkifejezés :D - erőlteti a szexet meg mászkálna hozzád éjnek idején csak 5 percre? Te meg nem állítod le határozottan, hanem nyafkáskodsz, hogy ne mááár, nem érsz annyi benzint… aztán ha este 10-kor megjelenne a kapud előtt a pucsítüs fotódon felejtett metaadataid segítségével, akkor meg te jajjveszékelnél a leghangosabban…

Ha nem akarsz ismerkedni, akkor ne húzd mások agyát.

Az őszinteségből ilyen esetekben nagy baj nem származik.

Ez az egész független jórészt a beszédhibájától, de ha az meg ennyire zavar (amihez nyilván jogod van)- ugyan legyen már benned meglett, nem földbuta nőként annyi tisztesség és gerinc is, hogy felvállalod: ne haragudj Pisti, nem tudom ezt elfogadni, próbáltam, nem ment, ne erőltessük, minden jót.

Szégyellném magam a helyedben ezzel a tinglitangli bohóckodással, tényleg.

40-es nőként válaszoltam.

2024. júl. 18. 21:15
 4/20 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem egyikőtök se normális. A férfi erőszakos, annak ellenére odamegy, hogy te mondtad hogy nem szeretnéd. Te pedig rabolod az idejét, mert csak szórakozásból vagy tinderen, ez a szerencsétlen meg lehet kapcsolatot szeretne.
2024. júl. 18. 21:16
 5/20 A kérdező kommentje:
Sajnos a beszelgetés alatt nem voltam elég hatarozott, gondoltam, ha ezt mondom, hogy nem akarok szexelni, lekopik. Különben tényleg igaz amit mondtam, nincs kedvem pasizni, inkabb békében akarok ülni csak untam magam!
2024. júl. 18. 21:20
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Töröld magad a tinderről, mert az nem unaloműzőnek van.

A pasi erőszakos, ne add meg a címed.

2024. júl. 18. 21:23
 7/20 A kérdező kommentje:
Jogom van a tinderen lenni
2024. júl. 18. 21:25
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Jogod van butának is lenni és mint látjuk élni is tudsz ezen kiváltságoddal :D
2024. júl. 18. 21:31
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Maximálisan egyetértek a többi hozzászólóval.

Őszintén szeretném azt hinni, hogy ez egy kamu kérdés.

Ha nem, akkor hol tervezel találkozni éjjel fél 11 körül egy gyakorlatilag vadidegen férfival?

Gondolom, azzal te is tisztában van, hogy ha megismerni akarna téged, és párkapcsolatot keresne, akkor mondjuk hétvégén délután, nyilvános helyen akarna veled találkozni életében először.

Tudja esetleg a címedet is már?

2024. júl. 18. 21:33
 10/20 A kérdező kommentje:
Sajnos igen. Elszóltam magam a beszelgetes alatt
2024. júl. 18. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!