Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sziszka7249 kérdése:
Mit neveznél romantikus helyzetnek?
Figyelt kérdés
2017. jún. 22. 19:22
1/3 anonim válasza:
Szerintem úgy kellett volna feltenni a kérdést, hogy: Veled milyen romantikus helyzet fordult elő, tudsz példát mondani? - Ez így izgisebb, ha példatörténeteket látunk. :)
Egyébként bármi, ahol 2 tekintet úúgy összetalálkozik, pláne ha egy mosoly kíséretében, vagy bókot kapsz/flörtölnek veled.
2/3 anonim válasza:
Az olyan találkozásokat, amikor átfut az ember(remélhetőleg mindkét fél) agyán, hogy ez olyan "filmbe illő". Amikor az idő egy pillanatra megáll, a szívek dobbannak, gombóc képződik az ember torkában, jól eső remegés fut végig az ember testén, a külvilág megszűnik. Ezeknek olyan varázslatosak tudnak lenni, ezt még a kevésbé romantikus alkatú emberek is el szokták ismerni, ill. kiderül róluk, hogy nagyon is azok:)
3/3 anonim válasza:
Szerintem olyat, ahol nem vonja el a külvilág vagy más ember a figyelmet a másikról és ahol képesek lennétek őszintén beszélni az érzéseitekről. Talán így tudom megragadni, de nem egyszerű.:) Nekem az a romantikus helyzet, mikor olyan az egész, hogy az ember ki tudja fejezni a másik felé tetszését és tiszteletét négyszemközt és közelebb kerülni hozzá.
Igaz, hogy így az ember egy haverjával vagy rokonával is lehet, de az érzelmek teszik romantikussá.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!