Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért ment el bulizni amikor ismerkedési fázisban
vagyunk?
Figyelt kérdés
35+ vagyunk, 2 hete ismerkedünk, egy randi volt eddig, csak lazán beszélgettünk egy ital mellett semmi egyéb nem történt. A randin szóba került a bulizás és én mondtam, hogy évek óta nem járok és ő is hasonlóan ezt mondta. Oké. Hétvégére megbeszéltünk egy közös biciklizést, de előtte nap látom teszi fel a bulizós képeket. Igazából nem is az zavart, hogy elment, hanem az, hogy ha már velem elkezdett ismerkedni és közös program is le lett beszélve akkor minek kellett ez a buli előtte. Vagy akkor már hívhatott volna engem is, igaz dolgoztam aznap, de még így is szívesen csatlakoztam volna hozzájuk. Egyébként egy tipikus olyan helyre ment a barátnőjével, ahová a 30+ korosztály szokott járni pasizni/csajozni.
Nevetséges vagy. Egy nő képes elmenni úgy is bulizni, hogy nem pasizik... persze neked eddig terjed a hangya agyad....
2024. júl. 17. 19:48
12/17 anonim válasza:
Ez, hogy pasi létedre már most hisztizel és féltékenykedsz, hogy össze sem jöttetek, meg sértődösködsz mint egy kisfiú, hogy te így biciklizni sem mész vele, biztos másokkal ismerkedik ez elég gáz. Jobban is jár, hogyha nem lesz veled semmi.
2024. júl. 17. 19:48
13/17 anonim válasza:
Fuuu de gáz vagy,jobb is hogy megmenekül tőled. Ilyen control freak vagy gondolom a kapcsolataidban is. Egyébként meg ja,majd egy barátnőm bulizásra hívjon el egy random palit,akivel 1x talalkozott. Gratulálok a logikádhoz😅😅
2024. júl. 17. 20:03
14/17 anonim válasza:
Én se folytatnám az ismerkedést azzal, aki bulizik ismerkedési fázisban. Komolyat keresnék, a komoly pedig már ekkor felkészül az elköteleződésre, nem megy el dugni mellettem addig, amíg ki nem mondjuk azt, hogy járunk.
Lélekben már várnám tőle, hogy rám hangolódjon, kötődjön. Aki ekkor is dug bulikban, hát az nem valami hűséges szellemiség szerintem, hogy hirtelen csak egy dugás után mikor kimondjuk hogy járunk, akkor átkapcsol az agya hogy akkor hűség és egy ember.
2024. júl. 17. 22:14
15/17 anonim válasza:
Ez csak azt mondja el rólatok, hogy ti dugni jártok buliba, szánalmasok.
2024. júl. 17. 23:01
16/17 anonim válasza:
Hú de szánalmasok vagytok! Magatokból indultok ki, ha szerintetek dugni mennek a buliba.
Kötődjön? Persze, egy egyszer látott emberhez? :D
Nevetséges. És az is, hogy vigye a hót ismeretlen pasit a barátnőjével hármasban.
EZt produkálod egyetlen egy randi után, akkor milyen lehetsz egy kapcsolatban. Az utcára kimehet nélküled? Jól járt a csaj, hogy megszabadult tőled.
2024. júl. 18. 01:06
17/17 A kérdező kommentje:
Figyi, legalább hamar kiderült, hogy nem egyezik az értékrendünk. Nincsen ebből semmi probléma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!