Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedési fázisban mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedési fázisban mennyit és milyen gyakran beszéltek?

Figyelt kérdés

Akár chat, vagy hívás, személyesen.

Leginkább nők válasza érdekelm, hogy mi ami már túl sok és mi ami kevés.

2024. máj. 27. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Attól függ kivel ismerkedem.

A nőcsalók kb heti egy mizuzás mit csinálsz milyen a napod szinten vannak.

A nárcik napi 50 ezer hívás cset éjjel nappal nonstop.

A köztük levők meg úgy "lebegve" apránként hol felhívnak hol találkozunk, hol nem, aztán majd lesz valahogy. Minél tobbed ad bele, pl sűríti a találkozókat egyre jobban bevon beavat az életébe, annál közelebbi szorosabb alakul köztünk, vagy minél kevesebbet ad bele, annál jobban elkopik az egész.

Hagyom kiforrni őket, legyenek önmaguk mert csak akkor látom valójában mit akarnak.

(Tehát nem hisztizem ha épp hanyagol. Nyugodtan hanyagoljon. Ezzel csak engem tesz képbe.)

2024. máj. 27. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Szeretőt kereső nőcsalókról írtam az első bekezdést. Azok úgy nem adnak bele apait anyait. Kiérezni hogy nem vagyok fontos. Hegi egy halimizu is teljesen jó nekik. De ettol várják azt hogy elso randin szex.

(1.voltam)

2024. máj. 27. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
*heti 1
2024. máj. 27. 21:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Naponta, hogy mennyit az kedv meg időfüggő, de valamennyit minden nap.
2024. máj. 27. 21:54
 5/6 Laylah ***** válasza:
Én intenzív kommunikációra vágyom, ha érződik, hogy kölcsönös a szimpátia. Naponta, órákon át, legalább 6 órát. Szerencsére mindig volt olyan, aki osztotta ezt a véleményt, a kíváncsiság és az izgalom nagy úr. :)
2024. máj. 28. 09:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Ahol lett is valami a dologból, nem volt olyan nap, hogy ne beszéljünk (vagyis inkább írásban, ami folyamatos, persze benne van, ha az ember dolgozik, vagy x dolga van.)
2024. máj. 31. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!