Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sikertelen vizsga szerintetek milyen hatással van a kapcsolatra az ismerkedési fázisban? (Ha egyáltalán van rá hatása)
Adott két ember, akik elkezdenek ismerkedni egymással egy véletlen folytán, mert egyből megtalálják a közös hangot és nagy a vonzalom.
Az egyik fél viszont épp egy nehéz munkahelyi átképzésen vesz részt, ami sok stresszel, utazással jár, melynek a végén egy vizsga is van.
Az ismerkedés és az ezzel járó felfokozott izgalom viszont eléggé eltereli a figyelmet a tanulásról. Mit gondoltok, ha szerencsétlen esetben nem sikerülne emiatt a vizsga az negatív vagy pozitív hatással lenne erre a bimbózó románcra? Tehát tudat alatt megjelenne az emberben az, hogy emiatt nem sikerült megugrani az akadályt, vagy éppen még jobban egymásba kapaszkodnának, hogy a megélt negatívum mellett legyen valami pozitívum is?
Ezt így előre megjósolni nem lehet.
Ha olyan típus az illető, aki minden hibájáért mást okol, akkor igen, valószínűleg a Te nyakadba fogja varrni a sikertelenségét.
Lehet, hogy érdemesebb lenne kivárni a képzés végét, de ezt úgyis ő fogja eldönteni, mármint priorizál.
Ha fontos vagy neki Te is és a munkahelyi előremenetel, talán egyensúlyban tudja tartani majd a kettőt.
Mondjuk az én teljesítményemre eddig mindig pozitív hatással volt, ha volt barátnőm, vagy egy alakulóban levő kapcsolatom, és egyébként úgy vettem észre, hogy eddigi kapcsolataimnál ez fordítva is ilyen volt. Volt olyan barátnőm is, akivel együtt készültünk a vizsgájára. Én úgy gondolom, hogy nem csak a szex és a szórakozás tartoznak hozzá egy kapcsolathoz, hanem az is, hogy segítsük egymást.
Egyébként meg nem tudom magamról elképzelni, hogy egy sikertelen vizsga miatt romoljon meg a viszonyom a barátnőmmel. És fordítva is elég nehezen tudnám elképzelni. Bár mint írtam, én alapvetően konstruktívan állok hozzá, ha a barátnőm tanulni szeretne. Ami pedig engem illet: eleve nem is jelentkeznék olyan képzésre, amiben nem vagyok biztos, hogy el tudom végezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!