Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyon nagy hiba ilyet mondani egy randin?
19 éves lány vagyok, és a sráccal 2. randi volt ez. Azt a kérdést tette fel, hogy “szerinted a jövőben mi az ami igazán boldoggá tenne, mi az ilyen nagy vágyad?” És azt mondtam ami először eszembe jutott. Hogy legyen egy olyan étel, amit az egész családom a specialitásomnak tart, és a férjem a munkában dicsekszik vele, hogy ez a feleségem híres xy-ja, vagy valahol étteremben azt mondja nekem halkan, hogy “a tiéd finomabb”. A gyerekeim miután elköltöztek, is hazajöjjenek ilyet enni, mert senki nem csinálja olyan jól mint én, mert benne van a szeretetem. Tehát összeségében egy boldog család.
A srác szinte falfehér volt, ezért elkezdtem hebegni, hogy persze van célom a tanulmányaimban, szeretnék olyan munkát amit szeretek, és hasonlók, de kislány korom óta tudom, hogy anya szeretnék lenni.
Nem tudom, azt hiszem elszúrtam. Ezután a srác nagyon szótlan lett, és már nem is válaszol az üzenetemre, két napja. Egy srácnak elmeséltem, ő viccesen annyit mondott, hogy reméli a srác már magához tért. Nagyon nagy hiba volt?
9:
Szomszédom kórházban dolgozik, ahol van gyógyszertár, rekordmértékben mennek eseményi utániért. Keresnek esemény utáni "szakembert". Sürgősségin hetente tucat 20-as évei elején járó tini fordul meg ilyen baromságok miett. Szét kell nézni, a társkeresők tele vannak 30-as szingli anyukákkal. Ez gáz.
szóval ezek az emberek nem érettek.
"a világ egyik legcsodásabb dolga"
Neked.
"20-as évei elején járó tini"
Felnőttnek hívjuk a huszasokat.
A példáidban mi nem érett? Nagyon katyvasz az egész. Most nem értem, hogy kiket akarsz szidni.
"A példáidban mi nem érett? Nagyon katyvasz az egész. Most nem értem, hogy kiket akarsz szidni." én kit szidtam?
Melyik részét nem érted? én állítottam valamit, te meg vitatkozni akarsz.
Miről? Vagy mivel? Szedd össze magad kérlek.
"Melyik részét nem érted?"
Úgy írsz, mint egy disznó. Hablatyolsz 20-on éves tinikről meg szingli anyukákról. Melyikkel van a bajod? Vagy úgy a női nemmel, jól sejtem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!