Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejárnátok olyan pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejárnátok olyan pasival, aki elég gyakran iszik?

Figyelt kérdés

Amúgy van munkája, pénze is, háza is, mert már középkorú, mint én, mondjuk idősebb mint én 12 évvel.

Ebben a korban nekem sem könnyű találni, de gondoltam talán barátkozhatnák vele.

De van amikor hív és beszélünk és hallom a hangján, hogy kissé kapatos. Nem akarok házasodni, csak összejárni néha, de visszataszítónak érzem emiatt a helyzetet.

Lehet, hogy a magánya miatt iszik, de ez csak spekuláció.

Nincs már erőm a hulyékkel foglalkozni az en koromban, ez az igazság. Ti hogy látjátok, ismerősnek sem megy el?

2024. júl. 16. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2024. júl. 16. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, engem zavarna. Ha visszataszítónak érzed ezt, akkor szerintem neked se kéne erőltetni.
2024. júl. 16. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
vagyis alkesz. Kösz, nem
2024. júl. 16. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Dehogy is! 12 évvel idősebbel sem, de alkesszal aztán végképpen nem.
2024. júl. 16. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztosan nem!
2024. júl. 16. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Aki iszik az akkor is iszik ha veled van. Tudod te a választ.
2024. júl. 16. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!